19 / 04 / 2024

Cookshop, Bodrum'da bir günde bin 500 kişiyi ağırladı!

Cookshop, Bodrum'da bir günde bin 500 kişiyi ağırladı!

Cookshop Yönetim Kurulu Başkanı Demir, Bodrum Palmarina'da Ramazan Bayramı boyunca günde bin 500 kişiyi ağırladıklarını belirterek, "Bu rakam ülkemizdeki pek çok havalimanının yolcu trafiğinden fazla” dedi





COOKSHOP Yönetim Kurulu Başkanı Demir, Bodrum Palmarina'da Ramazan Bayramı boyunca günde bin 500 kişiyi ağırladıklarını belirterek, "Bu rakam ülkemizdeki pek çok havalimanının yolcu trafiğinden fazla” dedi


 Bodrum’daki  şubelerinde Ramazan Bayramı boyunca günde bin 500 kişiyi ağırladıklarını belirten COOKSHOP Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “Hedefimiz yıl sonunda toplam 12 şubede 3 milyon misafir rakamına ulaşmak” dedi.


2008 yılında Nişantaşı’nda açılan ilk şubesiyle yeme içme sektöründe hizmet vermeye başlayan ve bu süre içinde 12 şubeye ulaşan Cookshop, Ramazan Bayramı’nda yeni bir rekora imza attı. Son şubeleri Bodrum Palmarina’da günde ortalama bin 500 kişiyi ağırladıklarını belirten COOKSHOP Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “Sadece 5 yıl içerisinde 2.5 milyonu aşkın misafire hizmet vererek, 12 şubeye ulaştık. Hedefimiz; bu yıl sonunda 3 milyon misafir ağırlamak. Bodrum Palmarina’nın bayram trafiği bizi umutlandırdı. Rakamlara baktığımız bir günde bin 500 kişiyi ağırlamışız. Bu rakam ülkemizdeki pek çok havalimanının yolcu trafiğinden fazla” dedi.


Gerek AR-GE yatırımları, gerekse yüksek müşteri memuniyi ve önerileri sonucu belirlenen menülerinin ziyaretçi sayısının artmasında en önemli etken olduğunu belirten Bahattin Demir, “En iyi Cafe ve En iyi Servis ödüllerine layık görülmemiz bizi onurlandırdı. Doğru yolda olduğumuzun birer göstergesi olarak hedeflerimize ulaşmakta bizi umutlandırdı. Bu kadar geniş bir sektörde, misafirlerimizin bizleri anlayıp, destek vermesi bizler için mutluluk ve gurur verici. 2015 yılında yeni şubeler açarak büyümemizi sürdüreceğıiz” dedi.



Dünya


Geri Dön