19 / 04 / 2024

Coordinat Bornova'nın satış ofisi açıldı!

Coordinat Bornova'nın satış ofisi açıldı!

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi hizmete açıldı Proje teslimlerin 2018 yılının Mart ayında başlaması planlanıyor.



Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi açıldı. DRC Grup tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin  Mart 2018'de gerçekleşmesi öngörülüyor. 


İzmir Bornova'da yükselen Coordinat Bornova'nın satış ofisinin açılışına katılım yoğun oldu. DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, açılışta konuştu. 


Öğrenci ve yatırımcılara yönelik yaşama geçirdiklerini söyleyen Durmuş,  projesinde inşaatın yüzde 60'ını, satışların ise yüzde 70'ini tamamladıklarını açıkladı. 


Durmuş, inşaat sektöründeki birçok firmanın artan girdi maliyetleri nedeniyle işi yavaşlattığını, fakat Coordinat Bornova'da inşaatın programa uygun ilerlediğini açıkladı. 


Coordinat Bornova'da anahtar teslimlerinin Mart 2018'de gerçekleşeceğini söyleyen Durmuş, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini belirtti.


Durmuş, “8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atelyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. Sessiz kütüphane ders alanımız var. Sakin bir ortamda veya home ofis çalışmak isteyenler burayı kullanacak. Sloganımız ise, 'Burada yabancı yok, henüz tanışmadıklarınız var' Bünyesinde bir de konferans salonu da olacak. İçeride havuz ve peyzaj alanı var. Konutlar full eşyalı; konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. Haftanın bir çok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal donatılar olacak. Özel bir yaşam alanı oluşturduk. İnşaat son hızıyla devam ediyor. Mart 2018'de evleri teslim etmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.



Yenigün 


Geri Dön