18 / 04 / 2024

Coordinat Bornova satış ofisi

Coordinat Bornova satış ofisi

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi hizmete açıldı Proje teslimlerin 2018 yılının Mart ayında başlaması planlanıyor.

Trademark Pi Bornova satışta! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Pi Bornova için satış süreci başladı. Projede daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bornova Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ümit Mahallesi'ndeki idare binası ve benzin istasyonunu ihale ile satıyor. İhale 27 Eylül'de yapılacak..

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Goldiva Familya Bornova satışa çıktı! Yeni proje!

Goldiva Familya, İzmir'in Bornova İlçesi'nde yükseliyor. 328 daireden meydana gelen projede daireler alıcılarını bekliyor...

Bornova'da satılık 3 arsa! 11,4 milyon TL'ye!

Bornova'nın Erzene, Kazımdirik, Egemenlik İlçeleri'nde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar T.C Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 11 milyon 404 bin TL  olarak belirlendi. 

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova İlçesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Temmuz'da gerçekleşecek...

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi, Köyiçi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 11 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 3 mahallesindeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor, 1 gayrimenkulü ise kiralıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Coordinat Bornova satış ofisi Haberi

Coordinat Bornova satış ofisi

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi açıldı. DRC Grup tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin  Mart 2018'de gerçekleşmesi öngörülüyor. 


İzmir Bornova'da yükselen Coordinat Bornova'nın satış ofisinin açılışına katılım yoğun oldu. DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, açılışta konuştu. 


Öğrenci ve yatırımcılara yönelik yaşama geçirdiklerini söyleyen Durmuş,  projesinde inşaatın yüzde 60'ını, satışların ise yüzde 70'ini tamamladıklarını açıkladı. 


Durmuş, inşaat sektöründeki birçok firmanın artan girdi maliyetleri nedeniyle işi yavaşlattığını, fakat Coordinat Bornova'da inşaatın programa uygun ilerlediğini açıkladı. 


Coordinat Bornova'da anahtar teslimlerinin Mart 2018'de gerçekleşeceğini söyleyen Durmuş, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini belirtti.


Durmuş, “8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı...