25 / 04 / 2024

Cordella Twins'te 239 bin liraya 1+1!

Cordella Twins'te 239 bin liraya 1+1!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Twins

Keyfi ve konforu yaşatacak Cordella Twins İstanbul’un yeni merkezi Kartal’da yükseliyor.Güvenli ve prestijli bir yaşam, Cordella Twins ile birlikte Kartal’ın eşsiz Adalar manzarasıyla buluşuyor.



İnşaat sektörünün iki güvenilir firması  Kayıhan Yapı  ve Scon Yapı, Kartal’da kentsel dönüşüm projesi olan “Cordella Twins” projesiyle deneyimlerini bir araya getiriyor.

Kentsel dönüşümle birlikte İstanbul’un önemli bir merkezi haline gelen Kartal’da Metro,  Marmaray  gibi iki alternatifli demiryolu ulaşımına yakın, E5 Karayolu ve sahil yoluna eşit mesafede yükselecek olan  Cordella Twins  projesi; Adalet Sarayı, Kartal Eğitim-Araştırma Hastanesi ve önemli hizmet kurumlarına yakınlığıyla da merkezi bir lokasyonda hayata geçirilecek. 

7.000 metrekare arsa alanında 23 ve 25 katlı 2 bloktan meydana gelen Cordella Twins’te 1+1, 2+1, 3+1, bahçe katı ve dubleks daire tipleri olmak üzere toplamda 203 daire yer alacaktır. Bunun yanında projede perakende sektörünün en büyük markalarından biri olan Migros’un bulunacağı bir market alanı olmak üzere toplam 3 adet ticari alan bulunmaktadır.

Sanayi alanlarının bölge dışına taşınarak hizmet sektörünün gelmesiyle birlikte İstanbul’un yeni merkezlerinden biri haline gelen Kartal; Metro ve Marmaray gibi ulaştırma projeleriyle de İstanbul’un kalbine bağlanmaktadır. Kentsel dönüşümle birlikte gelişimini tamamlayan Kartal’ın en değerli bölgesinde yükselecek olan Cordella Twins, sahil yoluna yakınlığı ve panoramik Adalar manzarasıyla da fark yaratacak bir proje…

Farklı daire tipleriyle hem oturumcuya, hem de yatırımcıya hitap eden Cordella Twins’te farklı büyüklükte 2+1’ler, 2 farklı tipte 1+1’ler, bahçe katları, teraslı ve dubleks keyif daireleri ve 3+1daireler bulunuyor. 

Cordella Twins, geniş sosyal donatılarıyla da yatırımcılarına hitap ediyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, bay / bayan saunalar, çocuk oyun alanları ve açık spor alanları, kapalı otopark ve güvenliğiyle de eksiksiz bir sosyal donatıya sahip…

İnşaat kalitesi ve modern dış cephesiyle de dikkat çeken Cordella Twins’te malzeme kalitesi de üst seviyede olacak. En iyi markaların kullanılacağı projede mutfak ankastre seti, banyo ve mutfak dolapları da şıklığıyla göz dolduracak.

Lansmanda yüzde 12 fiyat avantajı sağlayan Cordella Twins, 3.800 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa çıkacak. Projede 1+1 daireler 239.000 TL, 2+1 daireler 419.000 TL, 3+1 daireler 599.000 TL gibi cazip fiyatlarla başlıyor. Ayrıca peşin ödemelerde %8 ilave indirim imkanıyla birlikte, 24 ay “0” faizli firma taksitlendirmesi ve yüzde 25 peşin kalanı 120 aya kadar banka kredili ödeme seçenekleri de mevcut. Kentsel dönüşüm nedeniyle fiyatlarda uygulanan yüzde 1 KDV oranı da yatırımcıları cezbedecek unsurlar arasında…


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


projeye sor



Geri Dön