27 / 04 / 2024

Çorlu'da elektrik telleri yerin altına alınıyor!

Çorlu'da elektrik telleri yerin altına alınıyor!

TREDAŞ görevlileri elektrik direklerinde bulunan kabloları yerin altına alacaklarını belirtti. çalışmaları kısa bir şiire sonra sonlanacakken elektrik direklerinde bulunan kabloların yerin altına alınmasıyla çevrede güzel bir görüntü de oluşacak.





Çorlu'da Ergene Vadisinin ön kısmında bulunan Adnan Doğu Caddesinde TREDAŞ görevlilerinin yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda elektrik telleri yerin altına alınıyor. 


Adnan Doğu caddesini kazan TREDAŞ görevlileri elektrik direklerinde bulunan kabloları yerin altına alacaklarını belirtti. Yeni hafta ile başlayan çalışmaları kısa bir şiire sonra sonlanacakken elektrik direklerinde bulunan kabloların yerin altına alınmasıyla çevrede güzel bir görüntü de oluşacak. 


Çorlu'da daha önce bu çalışmayı yapan TREDAŞ vatandaşlardan büyük takdir toplamıştı, Şehit Teğmen Yavuzer Caddesindeki elektrik kablolarını direklerden alarak yerin altına indiren TREDAŞ cadde üzerinde güzel bir görüntü oluşturmuştu. 


Şimdilerde Ergene Vadisinin ön kısmında bulunan Adnan Doğu Caddesinde kabloları yerin altına alacak olan TREDAŞ görevlileri çalışmalarını kısa bir süre sonra sonlandıracak. 



Çorlu Gazetesi



Geri Dön