18 / 04 / 2024

Çorlu'da icradan 130 bin TL'ye satılık dükkan!

Çorlu'da icradan 130 bin TL'ye satılık dükkan!

Çorlu 3. İcra Müdürlüğü; Tekirdağ Çorlu'da yer alan dükkanı 130 bin TL'den açık arttırma ile satışa çıkarıyor. İhale; 26 Ağustos günü 11:30 - 11:40 arası yapılacak.



Çorlu 3. İcra Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu Kemalettin Mahallesi'nde yer alan bodrum kat + zemin kat ve 4 normal kattan oluşan binadaki dükkanı satışa çıkarıyor. 


Toplam alanı 116 metrekare olan dükkanın bedeli ise 130 bin TL olarak belirlendi. Açık artırma ile yapılacak ihale Tekirdağ Yolu Üzeri Belediye Kültür Merkezi Çorlu'da gerçekleştirilecek. 


Dükkanın ihalesi 26 Ağustos günü 11:30 - 11:40 arası yapılacak. İkinci ihale ise; 29 Eylül günü 11:30 - 11:40 arası düzenlenecek. 


Söz konusu ihale ilanı:


GM.SATIŞ 

GM.SATIŞ 3.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/99


T.C. ÇORLU 3. İCRA DAİRESİ 2014/99 TL M T.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


I NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Tekirdağ ili,Çorlu İlçesi,Kemalettin Mahallesi, 158 ada,44 parseldeki 161,40 m2 yüz ölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz üzerinde bulunan 17/100 arsa paylı,zemin kat,l nolu bağımsız bölüm (dükkan + depo) .Dükkanın bulunduğu bina,Papatya 1. Sokak ile Papatya 4. Sokak kesişiminde,Şadırvan Sokak,Kırkova Caddesi,Göçmenler Sokağa ve Perşembe pazarına yakın,çevresinde genelde apartmanların bulunduğu,ulaşım,altyapı,elektrik,su,temizlik hizmetlerinden faydalanan bir konumda yer almaktadır.Taşınmaz üzerinde bulunan bina.bodrum kat + zemin kat + dört normal katlı olup dış cephesi ısı yalıtımı uygulanmış akrilik dış cephe boyası ile boyalı pencere doğramaları pvcdir.Satışa konu dükkanın dış cephe doğramaları alüminyumdur. Dükkan çok işlek olmayan,albenisi fazla olmayan bir konumda yer almaktadır.Dükkanın zemin katına giriş merpenleri Marmara mermeri ile kaplıdır.Dükkanın giriş zemin kaplaması gre-seramik.duvar ve tavanları boyalıdır.Giriş katta kartonpiyer uygulaması yapılmıştır.Bodrum kata iniş merpen korkuluğu alüminyum olup iniş merpenleri Marmara mermeri kaplıdır.Dükkanın giriş katı 55,00 mbodrum katı 116,00 m2dir.


Adresi : Kemalettin Mah.Papatya l.Sk No: 10 Çorlu/ TEKİRDAĞ


Yüzölçümü : 161,40 m2


Arsa Payı : 17/100


imar Durumu : Rcvizyon-İlavc Uygulama imar planında bitişik nizam 5 kat konut alanında kalmaktadır


Kıymeti : 130.000,00 TL


KDV Oranı : %18


Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydında olduğu gibi


1. Satış Günü : 26/08/2014 günü 11:30 - 11:40 arası


2. Satış Günü : 23/09/2014 günü 11:30 - 11:40 arası


Satış Yeri : Tekirdağ Yolu Üzeri Belediye Kültür Merkezi Çorlu Tekirdağ


Satış şartları :


1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uvap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini vc rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır.Teminatlar Müdürlüğümüz Vakıfbank TR**********************54 No'lu hesabına yatırılabilir. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, %18 KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler ve tapu satım harcı satış bedelinden ödenir.


3- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsildi mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2014/99 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.25/06/2014 .


İhale ilanının tam metnini görüntülemek için tıklayın


Geri Dön