26 / 04 / 2024

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 




Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çorum istihdam Kurulu Toplantısı’nda açıklamalar yapan Vali Necmettin Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

 

Çorum Valisi Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ne hazineden 400 dönümlük arazinin tahsisi için çalışmalar yaptıklarını belirterek OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açmak istediklerini açıkladı. 

 

Çorum Valisi Kılıç konu hakkında şu açıklamları yaptı;  “Oldukça geniş bir arazi. Buraya Meslek Yüksek Okulu yapacağız. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak yapacağız ve üniversitemize teslim edeceğiz. Olabildiğince cazip ve gençlere hitap eden bir okul olmasını istiyoruz. Rekreasyon, peyzaj projeleri yurtları ve sosyal donatılarıyla desteklenen bir okul düşünüyoruz. Böyle bir çalışmanın içerisindeyiz. Böyle bir çalışma yürütüyoruz. Makine sanayi ve diğer sektörlere eğitimli işgücünün yetiştirilmesi amacıyla bir gayretimiz var” dedi.


 


Geri Dön