24 / 04 / 2024

Country Life Göktürk satılık!

Country Life Göktürk satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Country Life

Keleşoğlu İnşaat tarafından yükselen Country Life projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Country Life Göktürk satılık daire fiyatları bilgisine göre konutlar minimum 420 bin TL'den başlıyor...



Country Life projesi Kelesoğlu İnşaat tarafından yaşama geçirildi. 13 bin 129 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan  Country Life  projesi lokasyon olarak Kemerburgaz Göktürk'te inşa ediliyor.


Göktürk Country Life Konutlarında 1 oa 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Projede ayrıca 29 adet ofis ve 50 adet dükkan yer alıyor. Country Life Göktürk satılık daireler 420 bin TL'den başlıyor.


Kemerburgaz Country Life projesinin ödeme planına göre yüzde 25 peşinat veriliyor, geriye kalan kısım ise banka kredisi kullanılarak taksitlendirilebiliyor. Country Life satılık daire fiyatları şöyle:


Country Life Göktürk daire fiyatları:


Country Life satılık daire fiyatlarına göre 1 oda 1 salon daireler 420 bin TL ile 480 bin TL arasında, 2 oda 1 salon  daireler 545 bin TL ile 580 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 725 bin TL ile 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Country Life Göktürk ne zaman teslim?


Kapalı otopark, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, voleybol sahası, fitness merkezi, sauna ve basketbol sahası gibi imkanlarında yer aldığı Country Life'da teslimler hemen yapılıyor. Country Life Göktürk ulaşım bilgileri şöyle:


Country Life Göktürk iletişim:

Telefon: 444 70 77

Web Adresi: www.countrylife.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön