28 / 03 / 2024

Creavit yeni ürünleri ve 2014 konjonktürü ile Cersaie fuarında yerini aldı!

Creavit yeni ürünleri ve 2014 konjonktürü ile Cersaie fuarında yerini aldı!

Avrupa Seramik Sektörü’nün en prestijli fuarında yer alan Creavit, tasarım harikası yeni koleksiyonlarını İtalya’da sergiledi. Creavit stand tasarımında özellikle vitrifiye takımları ve banyo mobilyaları yer aldı.




İtalya’nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleşen Cersaie, her yıl dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen sektör profesyonellerini buluşturuyor. Ziyaretçilerini 30. Salon C47 standında ağırlayan Creavit, fuarda yeni tasarımlarının yanı sıra geniş ürün yelpazesinden özel ürünlerini de sergiledi.


 


İnovatif perspektifin yansıması olan ve hem markanın yeniliklerini hem de ürün zenginliğini gözler önüne seren Creavit stand tasarımında özellikle vitrifiye takımları ve banyo mobilyaları yer aldı. İşlevselliği zengin, çizgileri modern ve kalitesi garantilenmiş ürünleriyle gömme rezervuar ve kumanda panelleri, asma ve tek klozetler, pisuar ve lavabolar, armatürler ve banyo aksesuarlarını konsept olarak sunan Creavit; renk, ölçü ve fonksiyonellik açısından zengin alternatifler sundu.


Tasarım ülkesi İtalya ile Dünya markası Türk Seramiği’nin buluşmasında; ergonomi, hijyen ve tasarımın harmanı Creavit 2013 yeni ürünleri ve 2014 konjonktürü ile Cersaie fuarında yerini alarak, Türkiye’den dünyanın dört bir yanına ulaşan iddiasını gözler önüne serdi.


Geri Dön