28 / 03 / 2024

cersaie fuarına katılan firmalar

cersaie fuarına katılan firmalar

Türkiye seramik sektörünün lideri Kale Grubu, İtalya ’nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenen Cersaie ’de, en yeni seramik koleksiyonları ile banyo tasarımlarını sergiledi.

Creavit yeni ürünleri ve 2014 konjonktürü ile Cersaie fuarında yerini aldı!

Avrupa Seramik Sektörü’nün en prestijli fuarında yer alan Creavit, tasarım harikası yeni koleksiyonlarını İtalya’da sergiledi. Creavit stand tasarımında özellikle vitrifiye takımları ve banyo mobilyaları yer aldı.

Seramiksan Cersaie Fuarı’na katılacak!

Türk seramik sektörünün öncü ve yenilikçi markası Seramiksan, 25-29 Eylül tarihlerinde İtalya’daki Cersaie Fuarı’na katılacak

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyası "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla bugün tanıtıldı. İşte konutta indirim kampanyasına katılan firmalar...

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

cersaie fuarına katılan firmalar Haberi

cersaie fuarına katılan firmalar


Türkiye seramik sektörünün lideri Kale Grubu, dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’de, en yeni seramik koleksiyonları ile banyo tasarımlarını sergiledi. Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kale Grubu, seramik ülkesi İtalya’daki Cersaie Fuarı’nın yenilikçi yüzü oldu. Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, “Trend belirleyici, işlevsel, çevreye dost, kaliteli ve özgün tasarım anlayışımızı simgeleyen yenilikçi ürünlerimizle Cersaie’ye farklılık getirdik” dedi. 


İtalya’nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenen Cersaie Fuarı’na, Türkiye ve İtalya’daki tesislerinde ürettiği seramik koleksiyonları ve yenilikçi banyo serileri ile katılan Kale Grubu; toplam 1100 metrekarelik iki ayrı standında, yapıların her türlü...