20 / 04 / 2024

Crown Evleri'nde yüzde 10 peşinatla! 1 yıl firma ödemeli!

Crown Evleri'nde yüzde 10 peşinatla! 1 yıl firma ödemeli!

Firma: Babacan Yapı

BabacanYapı, Crown Park, CrownTower ve Crown Deluxe projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Satıştaki tüm daireler için yüzde 10 peşinat alınırken, kredi taksitleri bir yıl boyunca BabacanYapı tarafından ödeniyor



2002 yılından bu yana Beylikdüzü ve Bahçeşehir bölgesinde ürettiği nitelikli ve lüks konut projeleriyle öne çıkan BabacanYapı, Crownprojelerinden konut sahibi olmak isteyenler için başlattığı “yüzde 10 peşinatla hemen taşın, 12 ay boyunca taksitlerini biz ödeyelim” kampanyasına yılsonuna kadar devam ediyor.


Beylikdüzü ve Beykent’te yaşamın yeni başladığıCrown Park veCrownTower’dakonut sahibi olmak isteyenleri sadece yüzde 10 peşinatla ev sahibi yapan BabacanYapı, ilk bir yıl boyunca banka kredi taksitlerini ödeyerek, dekontukonut sahiplerinin adreslerine yolluyor. Böylece konut sahipleri ödedikleri yüzde 10 peşinat sonrasında bir yıl boyunca ödeme stresinden kurtularak yeni evlerindeki yaşamlarına hemen başlayabiliyor.


Yapımı devam edenCrown Deluxe-Bahçeşehir projesi için de geçerli olan bu kampanya ile projeden konut sahibi olmak isteyenlere anahtar teslimine kadar geçecek süreç için hem oturduğueve kira, hem de yeni evine taksit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.


İlk kez geçen yıl uyguladıkları kampanyayı, gördüğü ilgi sebebiyle geleneksel hale getirenve bu kampanyanın Türkiye’de bir ilk olduğunu belirtenBabacanYapıYönetim Kurulu Üyesi Mehmet Babacan;“Kampanyamız ilk başta biraz şaşırtıcı ve değişik gelebilir. Ancak biz konut sahibi olmak isteyenlere, en avantajlı yöntemleri sunmayı hedefliyoruz. Projelerimizden ev alacaklar hem 8000TL’den başlayan peşinatlarile daire sahibi oluyor, hem de ister 60 ister 120 ay kredi kullanılsın 12 ay boyunca taksit ödemekten kurtuluyor.Ödediğimiz taksitleri biz ödemiş gibi göstererek fiyatın üzerine ilave etmiyoruz. Uyguladığımız fiyat aynı ve ekstra bir rakam talep etmeden, direkt olarak 12 taksitin ödemesini üstleniyoruz. Özellikle hem kira ödeyip,hem de yeni bir ev taksiti ödemekte zorlananlar için bulunmaz bir fırsat. Ayrıca bankalarla yaptığımız özel anlaşmalarla sektörümüze uygulanan faiz oranlarından çok daha ekonomik kredi kullandırabiliyoruz. Yılsonuna kadar geçerli olacak bu özel kampanya ile satışlarımızı yüzde 95’e ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.


“Yüzde 10 peşinatla, şimdi alın, kredi taksitlerini bir yıl boyunca BabacanYapı ödesin”… 


Ayrıntılı bilgi almak için  Babacan Yapı  projelerine; CrownPark-Beykent 0 (212) 875 75 44, CrownTower-Beylikdüzü 0 (212) 444 20 14 ve CrownDeLuxe-Bahçeşehir 0 (212) 444 24 20 numaralı telefonlardan ya da www.babacanyapi.com internet adresinden ulaşılabiliniyor. 



Geri Dön