26 / 04 / 2024

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.



İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına gelen Cuccinella, üretim faaliyetlerini Adana'daki Mobilyacılar Sitesi'nde 3 bin metrekarelik kapalı alanda gerçekleştiriyor. Şirketin, kent merkezinde de showroomu bulunuyor. Cuccinella Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Kocaöz, faaliyetlerini inşaat ve mobilya sektörlerinde sürdürdüklerini belirtti. 




Evlerini kendilerine emanet eden müşterilerin hayallerini yerine getirdiklerini söyleyen Kocaöz, "Mimar ekibimizle birlikte çalışıyoruz. İnşaat halinde de evleri alıyoruz, kullanım halindeki evleri de. Müşterilerimizle çalışırken evi komple değerlendiriyoruz. Bir evi tamamen kullanışlı hale getirmek için çalışıyoruz" dedi. Uluslararası şirket yapıları sayesinde, inşaat ve inşaat yan sektöründe hızla büyümeyi planladıklarını söyleyen Kocaöz,  Adana  ekonomisini arzu edilen seviyeye ulaştırmayı ve yaptıkları çalışmalarla marka değerini artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Adana'daki üreticilerin ürettiklerini yalnızca Adana'ya satmak yerine diğer şehirlere ve ülkelere de odaklanması gerektiğini vurgulayan Kocaöz, "Para biriktirip bankaya yatırarak ekonomiye bir katkı sağlayamazsınız. Finans için asıl önemlisi o parayı üretimde kullanmak, üretim için de satabilmek. Sektörle başladık ve bunu destekleyecek başka sektörlere yatırımlarımızla devam edip ilerisi için istihdam yaratmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı. 



Dünya


Geri Dön