26 / 04 / 2024

Kamber Kocaöz

Kamber Kocaöz

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı! 2022 yılında sayıları yüz binleri buldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022 yılıyla ilgili çok merak edilen o rakamı açıkladı.  Yıl boyunca kaç kişi hastanelerde muayene oldu? Randevu sayısı kaç oldu?

SON DAKİKA... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: 59 bin atama yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacaklarını açıkladı. Koca, doktorların verimliliğini artırmaya çalıştıklarını ifade ederek, bunun için de “32 bin tıbbi sekreter alacağız” dedi.

Aile Bakanlığı hız kesmiyor, yine gaza bastı! Ev kadınlara para ödemesi yapılacak, karı koca dikkat

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik para ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Aile Bakanlığı bir grubun daha parasını yatıracak. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Fahrettin Koca: 1008 odalı ve tek yataklı hastanelerimizi teslim aldık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık'' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İstanbul'da salgın ve afetler kapsamında kullanılmak üzere yapılan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fahrettin Koca da katıldı...

Fahrettin Koca'dan şehir hastaneleri açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastaneleriyle ilgili olarak, "İhtiyaç duyduğumuz ve planladığımız hastane inşaatlarına hem genel bütçeden klasik yolla hem de kamu-özel iş birliği finans yöntemi ile devam etmemizin önünde halen bir engel bulunmamaktadır." dedi.

Fahrettin Koca'dan Medipol arsa tahsisi açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca, son 17 yıllık süreçte vakıf üniversitelerine bedelsiz verilen herhangi bir tahsis söz konusu olmadığını söyledi...

Fahrettin Koca: Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz. Üniversitelerle iş birliği protokolü, bunu yapmamızı kolaylaştıran bir unsur." diye konuştu...

Kocayıldız Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocayıldız Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Koca ve Şenol Yıldız ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Karakaya ve Ender Koca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Basri Sokak Furtuna Apartmanı'nda kuruldu.

Elektrik özürlü indirimi var mı?

Elektrikte; Şehit aileleri (karı, koca, çocuk, ana, baba) ve muharip/malul gazinin kendisi ile vefat etmiş ise dul eşi, şehit ailesi ve gaziler elektrik indiriminden faydalanabiliyor. Peki, elektrik özürlü indirimi var mı?

Kamber Kocaöz Haberi

Kamber Kocaöz

İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına gelen Cuccinella, üretim faaliyetlerini Adana'daki Mobilyacılar Sitesi'nde 3 bin metrekarelik kapalı alanda gerçekleştiriyor. Şirketin, kent merkezinde de showroomu bulunuyor. Cuccinella Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Kocaöz, faaliyetlerini inşaat ve mobilya sektörlerinde sürdürdüklerini belirtti. 




Evlerini kendilerine emanet eden müşterilerin hayallerini yerine getirdiklerini söyleyen Kocaöz, "Mimar ekibimizle birlikte çalışıyoruz. İnşaat halinde de evleri alıyoruz, kullanım halindeki evleri de. Müşterilerimizle çalışırken evi komple değerlendiriyoruz. Bir evi tamamen kullanışlı hale getirmek için çalışıyoruz" dedi. Uluslararası şirket yapıları sayesinde, inşaat ve inşaat yan sektöründe hızla büyümeyi planladıklarını söyleyen Kocaöz, Adana ekonomisini arzu edilen seviyeye ulaştırmayı ve yaptıkları çalışmalarla marka değerini artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Adana'daki üreticilerin ürettiklerini yalnızca Adana'ya satmak yerine diğer şehirlere ve ülkelere de odaklanması gerektiğini...