26 / 04 / 2024

Cumberland'den günlük 125 Euro'ya kiralık villa!

Cumberland'den günlük 125 Euro'ya kiralık villa!

Fiyatları 175 bin Euro ile 490 bin Euro arasında değişen ve lüks döşenmiş ortalama 6 kişilik villaların günlük kiralama bedeli 125 Euro'dan başlıyor



2003 yılından bu yana Bodrum'da prestijli gayrimenkul projelerine imza atan Cumberland Properties; iki yeni projesi Seaview Regency Prestige ve Woodland Regency ile geleneksel tatil anlayışını farklılaştırıyor.

Otel konforunda yazlık ev

Bodrum Gündoğan'da ve Konacık'ta hayata geçirilen projelerde, villayı satın almadan önce kiralayıp bu farklı tatil deneyimini yaşayarak karar verilebiliyor.

Seaview Regency Prestige Gündoğan'da 24 saat güvenlik, housekeeping, ücretsiz kablosuz internet, uydu yayını bağlantı hizmetleri ile çocuk havuzu, ortak havuz ve havuz kenarındaki barı sayesinde, 5 yıldızlı otel konforu sağlanıyor.

21 bin 800 metrekarelik bir alana kurulu Woodland Regency Konacık ise, 1 ve 2 yatak odalı apart daireler ile 3 yatak odalı ikiz villalardan oluşan toplam 62 konutluk bir proje. İçerisinde bulunan Club House sosyal tesislerinde, sağlıklı yaşam için yardımcı olabilecek spa ve fitness center da bulunuyor.

Günlüğü  125 Euro'dan Başlayan Fiyatlarla Kiralama Olanağı

Fiyatları 175 bin Euro ile 490 bin Euro arasında değişen ve lüks döşenmiş ortalama 6 kişilik villaların günlük kiralama bedeli 125 Euro'dan başlıyor.

Cumberland Properties Satış Sonrası Hizmetler Bölümü ise, satın aldığınız villalar için kiralama garantisi veriyor. Böylece satın aldığınız villa, ilk günden itibaren kendini finanse etmeye başlıyor.

Doğa ile iç içe

Cumberland Properties doğanın gerçek dokusuna zarar vermeden inşa edilen iki projesi sayesinde doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunuyor. Deniz ve dağ manzaralı villaları ile misafirlerine zengin bir kültürel doku içinde huzur ve dinginliği yaşama fırsatı ile buluşturuyor.

www.cumberland-properties.com
0252 363 98 84


 


Geri Dön