13 / 12 / 2025

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ küçük sanayi sitelerini inşa ediyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ küçük sanayi sitelerini inşa ediyor!

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Küçük sanayi sitelerinin inşasında TOKİ'yi etkin olarak kullanıyoruz'' dedi.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkent Voleybol Salonu'ndan düzenlenen Türkiye Esnaf Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ''Kooperatif kefaletli kredilerde kanuni takip alacağının sıfıra yakın olması hamdolsun esnaf ve sanatkarımızın ahlakına işaret ediyor'' diye konuşan Erdoğan, ''Küçük sanayi sitelerinin inşasında TOKİ'yi etkin olarak kullanıyoruz'' dedi.

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Başkan Erdoğan, ''Vergisini düzenli ödeyen esnafa 5 puan indirim sağladık. Yurt içi ve yurt dışından yapılan her hücuma sizlerle birlikte göğüs gerdik. Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük'' açıklamasında bulundu.


Geri Dön