20 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı'ndan İmamoğlu'nun mektubuyla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı'ndan İmamoğlu'nun mektubuyla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun verdiği mektupla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Mektubun içeriğinde sizin anlattıklarınızdan daha farklı şeyler var. Bunları benim açıklamama gerek yok" dedi...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği mektupla ilgili açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Ekrem İmamoğlu size bir mektup vermişti, içeriğinde de Kanal İstanbul'la ilgili bilgiler olduğunu söyledi. ÇED Raporu da onaylandı, nasıl bir süreç bekliyor?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Bu mektup gizli bir mektup, kendisi böyle bir açıklama yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum ama, mektubun içeriğinde sizin anlattıklarınızdan daha farklı şeyler var. Bunları benim açıklamama gerek yok. Niye? Eğer kişiye özel bir mektupsa üzerinde özellikle kapalı olan kısımda çizikler varsa bu şahsa aittir. Benim bunu açıklamam doğru olmaz. Kendisi böyle bir şeyi açıklamış olursa daha isabetli olur. Ama ben gündemde olan bir konu olması hasebiyle Kanal İstanbul konusu bu şahsın konusu değil. Kanal İstanbul konusu bizim konumuz."

Kanal İstanbul, Ekrem İmamoğlu'nun konusu değil!

Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı'na verdiği mektupta neler var?


Geri Dön