26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Burhaniye Şehriban Hatun Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye sakinlerine kentsel dönüşüm için çağrıda bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye Şehriban Hatun Camii'nin açılışında kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşların belediyelere yardımcı olması gerektiğini söyleyen Erdoğan, , "Bir an önce buralardaki bu değişim, dönüşümleri yapıp, sizlerin de bu dünya huzuruyla buralarda yaşama imkanınızı biz de süratle başaralım, bunları da bitirelim diyorum." dedi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan dan kentsel dönüşüm çağrısı!  

Cuma namazının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Burhaniye sakinlerine şu şekilde seslendi: 

"Ben bu arada tabii tüm komşularımızdan, bütün Burhaniye Mahallesi sakinlerinden özellikle bir ricada bulunacağım bir kardeşleri, Cumhurbaşkanları olarak. Diyorum ki; ben buradaki tüm konutların, bu yolların şu sıkıntılarından bir an önce kurtulmak için kentsel dönüşüm, değişim noktasında belediyemize, bunun yanında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza yardımcı olun, bir an önce buralardaki bu değişim, dönüşümleri yapıp, sizlerin de bu dünya huzuruyla buralarda yaşama imkanınızı biz de süratle başaralım, bunları da bitirelim diyorum."

Konuşma esnasında bir vatandaş, Cumhurbaşkanım Kirazlıtepe'de verilen sözleri burada vermiyorlar." sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aynı aynı hiç endişe etmeyin, Kirazlıtepe'de, Ferah'ta ne verildiyse aynı sözü sizlere burada ben veriyorum" yanıtını verdi. 
 

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!


Geri Dön