20 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaş-Aygün talimatı: Polemiğe girmeyin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaş-Aygün talimatı: Polemiğe girmeyin!

CHP'li Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasında yaşanan ‘Togo Kuleleri’ kavgası, AK Parti MYK toplantısında da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarına, ''Polemiğe girmeyin" talimatı verdi.



CHP'li Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasında meydana gelen ‘Togo Kuleleri’ kavgası, AK Parti MYK toplantısında da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konunun CHP'yi ilgilendirdiğini söyleyerek, parti kurmaylarının bu polemiğe girmemesi talimatı verdi.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre, AK Parti'nin önceki gün toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında eski CHP Milletvekili Sinan Aygün ile  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında yaşanan 'rüşvet ve rant tartışması' ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarına, "Bu konuyu takip etmeye devam edin. Ancak bu konu bizim meselemiz değil, bizi ilgilendiren bir yanı da yok, o nedenle polemiğe girmeyin" talimatı verdi.

Erdoğan’a, kon hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir komisyon kurulduğu ve bu komisyonun olayı yakından izlenebileceğibi belirtti.

Ankara'da 25 milyon liralık rüşvet tartışmasının FETÖ bölümü!

Sinan Aygün: 25 milyonu kabul etseydim inşaatım mühürlenecek miydi?


Geri Dön