25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı onayladı: Emeklilerin 2023 Ramazan Bayram İkramiyeleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı onayladı: Emeklilerin 2023 Ramazan Bayram İkramiyeleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla, yeni bayram ikramiyesi miktarı açıklandı! Ramazan Bayramı yaklaşırken, emekli vatandaşlarımızın merakla beklediği ikramiye tutarları belli oldu.



Cumhurbaşkanı'nın daha önce en düşük emekli maaşının 7.500 TL olduğunu açıklamasının ardından, şimdi gözler ikramiye ödemelerinde. Ramazan Bayramı ikramiyesi miktarı ne kadar olacak? Hem EYT'liler hem de diğer emekli vatandaşlarımızın yakından takip ettiği ödeme detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı onayladı: Emeklilerin 2023 Ramazan Bayram İkramiyeleri belli oldu!

Emekli ikramiyeleri enflasyon oranında belirlenecek

Emekli ikramiyelerindeki rakamların enflasyon oranında yapılacağı açıklandı. Ancak mart ayı enflasyon oranı henüz açıklanmadığı için, şubat ayı enflasyon oranına göre zam yapılacak.

Yapılan hesaplamalara göre, yüzde 55,18'lik enflasyon oranı dikkate alındığında, bu seneki Ramazan emekli ikramiyesi artacak. Bu haberle birlikte, emekli vatandaşlarımızın alacakları ikramiyelerin artacağı müjdesi verilmiş oldu.

 Bu artışla birlikte, emeklilerimizin bayramda alacakları ikramiye tutarı önemli ölçüde artmış oldu. Bu gelişme, emeklilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek adına atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Emeklilerin yanı sıra dul ve yetimler ile engelli vatandaşların da bayram ikramiyesinden yararlanacakları belirtildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön