26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı onayladı: Emeklilerin 2023 Ramazan Bayram İkramiyeleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı onayladı: Emeklilerin 2023 Ramazan Bayram İkramiyeleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla, yeni bayram ikramiyesi miktarı açıklandı! Ramazan Bayramı yaklaşırken, emekli vatandaşlarımızın merakla beklediği ikramiye tutarları belli oldu.



Cumhurbaşkanı onayladı: Emeklilerin 2023 Ramazan Bayram İkramiyeleri belli oldu!

2023 yılı Ramazan Bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin maaşlarına yapılan zam haberini duyurdu. 2023 yılında en düşük emekli maaşı 5 bin 500 TL iken, artan enflasyon sebebiyle emeklilerin geçim sıkıntısı yaşaması nedeniyle, yeni bir ek zam yapıp yapılmayacağı merak konusuydu.

Emekli maaşı 5500 TL olanların maaşları artırıldı. Artış Meclis'te kabul edilip Cumhurbaşkanı tarafından onaylandıktan ve Resmî Gazete 'de yayımlandıktan sonra, Türkiye'de emekli maaşı 7500 TL'nin altında olmayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu hakkındaki açıklamalarını bir programda yaptı ve en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olduğunu duyurdu. Haberi duyan emekliler ise emekli ikramiyelerinin ne kadar artacağını merak ettiler.

Bu merakların giderilmesi adına emekliler için bayram ikramiyesi rakamları da açıklandı. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda, 1100 TL olan ikramiye tutarı 900 TL artışla 2 bin TL olarak belirlendi. Böylece emeklilere toplamda 4 bin TL ödeme yapılacak. Tahminen 15 milyon vatandaş, bu bayram ikramiyelerinden faydalanacak.

Emeklileri sevinçten havaya uçuracak haber! Önce maaş sonra ikramiye

Bu araştırma emeklilerin canını sıkacak! İkramiyeler şimdiden eridi

Milyonlarca emekli çifte bayram yaşayacak! Tarih belli oldu bu habere hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön