25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı talimatı verdi; 30-40 üründe fiyatlar düşecek!

Cumhurbaşkanı talimatı verdi; 30-40 üründe fiyatlar düşecek!

34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'na verdiği talimatı açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.  Konuşmasında Tarım Kredi Kooperatifi marketleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı, 30-40 üründe fiyatların düşeceğini açıkladı.

"Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, talimatı aldılar, bundan böyle koyun, kuzu etinden yüzde 25 indirim bunu başlattık." diyen Erdoğan, "Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle onların da satışına başlayacağız."  ifadelerini kullandı.
 

Sözlerini "Bunları piyasaya sürdüğünüzde hele hele yüzde 30-35 gibi indirimi başlattığımızda benim vatandaşım ona da alışacak. Ve bu piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek" diyerek sürdüren Başkan Erdoğan, "Tabi 1300 tane Tarım Kredi Kooperatifi’nin marketi var. Tabi bunun yanında diğer özel sektörün de sayısı da çok çok fazla, binlerce… Onlar ne yapar bilmem…" dedi.
 


Geri Dön