24 / 04 / 2024

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesi, LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasını alarak çevreye duyarlı bir yapı olduğunu göstermiş oldu. 



Bodur Gayrimenkul; İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesine, çevre duyarlılığı ve yeşil binaların en önemli tescillerinden kabul edilen LEED Gold Sertifkası’nı aldı.

Kartal, aldığı LEED Gold Sertifikası ile çevreye duyarlı bir yapı olduğunu resmen tescillemiş oldu.  Dünyada ve Türkiye’de en çok tercih edilen “Çevreye Duyarlı Yapı Sertifikası” olan LEED Gold Sertifikası, sistemin sahip olduğu farklı değerlendirme kriterleri ile yeni inşa edilen binalara ve mevcut binalara veriliyor.

Daire Kartal projesinde yer alan dairelerin fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 60 ay sıfır faiz ödeme seçenekleriyle çok avantajlı ödemeler yapılıyor. 

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre mesafede bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede inşa ediliyor. 

Web: https://www.dairekartal.com/


Geri Dön