26 / 04 / 2024

Danca Mobilya, Love Seat koltuğunu üretti!

 Danca Mobilya, Love Seat koltuğunu üretti!

Danca Mobilya, sevgililer film izlerken bile ayrılmasınlar diye Love Seat koltuğunu üretti



Daha çok üst segmente hitap eden ve Avrupa ülkelerine Hollanda, Avrupa dışındaki ülkelere de Türkiye üzerinden satış yapan Danca Mobilya, sevgililer film izlerken bile ayrılmasınlar diye Love Seat koltuğunu üretti. Yumuşacık ve sıcacık bir ortam yaratan bir buçuk kişilik Manche Love Seat tekli koltukların oturma genişliği 100 cm. Sevgilisinden uzak duramayanlar için Love Seat ideal bir hediye seçeneği gibi görünüyor!

 

Sevgilinize sıcacık sevginizi, renkli düşlerinizi yansıtabileceğiniz bir başka hediye seçeneği de yamalı Nona Design Armchair ve Patchi Design Sofalar. Yeni akımların esintisine kapılan Danca, birkaç ürününde yamalı döşemelik tasarımı kullanarak, renk ve desenlerin uyumunda yenilik yaptı… Şimdilik sadece Danca'nın tekli ve ikili koltuklarında karşılık bulan patchworkler pek yakında kanepelere de sirayet edecek… Bu yamalı koltuklar hem evlere hem de ofislere sımsıcak bir hava katacak.

 

Ürünlerle ilgili görsel malzemeye ekten ulaşabilirsiniz. Talep edilmesi durumunda görsellerin yüksek çözünürlüklü halleri gönderilecektir.

 

Değerlendirilmesi dileğiyle,

İyi çalışmalar

 

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

 

Manche Love Seat

Fiyatı: 1000 €

Boyutu: İç oturma ölçüsü: 100 cm, dış ölçü (genişlik): 145 cm, derinlik : 89 cm, yükseklik: 86 cm 

 

Nona Design ArmChair

Fiyatı: 645 €

Boyutu: Genişlik 68 cm, derinlik 73 cm, yükseklik 88 cm   

 

Patchi Design Sofa  

Fiyatı: 1.820 €

Boyutu: iç oturma ölçüsü 180 cm, dış ölçü 208 cm (genişlik), derinlik 95 cm, yükseklik 77 cm 


Geri Dön