29 / 03 / 2024

Dap İzmir prestij kazandırmaya geliyor!

Dap İzmir prestij kazandırmaya geliyor!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Yapı İzmir

31 ve 32 katlı iki ayrı kuleden oluşan Dap İzmir, farklı konseptli daireleriyle yaşamınıza prestij kazandırmaya geliyor..



Ege’nin incisi İzmir’de; ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı balkon keyfi yapabileceğiniz muhteşem bir yaşam başlıyor. 31 ve 32 katlı iki ayrı kuleden oluşan Dap İzmir, farklı konseptli daireleriyle yaşamınıza prestij kazandırmaya geliyor.

İzmir, dünyaya açılan bir liman…


Dünyanın en hızlı büyüyen ikinci kenti İzmir, yatırım potansiyeliyle dikkat çekiyor. Hem sanayi hem de turizm konusundaki yükselişiyle bölgeye olan ilgi ise her geçen gün artıyor.

İngiltere menşeili Knight Frank’ın 2017’de yaptığı araştırma ise tüm dünyanın İzmir’e olan hayranlığını destekliyor. İzmir, dünyadaki 150 metropolün değerlilik sıralamasında sekizinci sırada yer alıyor.

İzmir, Anadolu’ya aralanan bir kapı…


Birçok kültürden millete ev sahipliği yapan İzmir, farklı kültürlerin uyumu, insanların iletişimlerindeki samimiyetleriyle herkes için yaşanılası bir şehir olarak anılıyor. Sosyal ve kültürel yönüyle güçlü İzmir’e, çok özel bir yaşam alanı daha ekleniyor.

Sıcak İzmir’e sımsıcak bir proje; Dap İzmir


707 konut ve ticari alanlardan oluşan projede her daireye ait bir balkon bulunuyor. Projede en küçük daire, 37 metrekare ile stüdyo seçeneğinden başlıyor; 209 metrekarelik 3+1’ e kadar çıkan farklı daire alternatifleri de sunuluyor.


Müzik odalarından sanat galerisine, moda ve tasarım kütüphanesinden farklı birçok sosyal alana kadar özel ayrıntıların yer aldığı örnek niteliğindeki proje, İzmir’de bir ilk olarak dikkat çekiyor. Projenin metro, çevreyolu ve tramvay hattı gibi çok yönlü ulaşımın yakınında olması yatırımcılarına büyük zaman avantajı sağlıyor.
Dünyadaki eşsiz mimari ödüllere layık görülen Dap Yapı, kaçırılmayacak yepyeni  İzmir  projesinin yatırım fırsatları için sizleri bekliyor.

 

Tel: 444 93 27
Web: http://dapyapi.com.tr/dapizmir/

 


projeye sor



Geri Dön