19 / 04 / 2024

Dardenia 3. şubesini Ümraniye-Buyaka AVM’de açtı!

 Dardenia 3. şubesini Ümraniye-Buyaka AVM’de açtı!

Geleneksel Türk balık-ekmek lezzetini modern ve yenilikçi yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, istikrarlı büyümesini sürdürüyor; Ümraniye bölgesi sağlıklı ve lezzetli balık-ekmekle buluşuyor



Taptaze ve çok lezzetli balıkları, yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve teppanyaki ızgarada sağlıklı pişirme teknikleri ile lezzet dünyasına yepyeni bir soluk getiren Dardenia, yeni şubesini Anadolu yakasının gözde alışveriş merkezlerinden Buyaka AVM’de açtı. Ünlü markaların yanı sıra yeme içme alanıyla da Anadolu yakasına yeni bir yaşam tarzı getirmeyi amaçlayan Buyaka AVM’nin 1. katında yer alan Dardenia, lezzetli menüsüyle herkesi balık aşkına davet ediyor. Teppanyaki ızgarada levrek, uskumru ya da somon, tavada çıtır çıtır kızarmış mezgit ya da hamsi, her balık türüne özel hazırlanmış eşsiz tartar sosu ile sunulurken, sadece Dardenia’da yiyebileceğiniz, özel yumuşacık ekmekler eşliğinde ikram ediliyor. 


Balık çorbasından sushiye, kalamar tava, midye tava gibi atıştırmalık lezzetlerden fish&chips’e her damak tadına hitap eden Dardenia, doğal ortamında yetişen balıkları tamamen katkısız bir şekilde balıkseverlere sunuyor. 


Dardenia’nın eşsiz lezzetlerinin tadını renkli, enerjik ve modern atmosferinde çıkarabilir; dilerseniz sadece bir telefonla ya da yemeksepeti.com üzerinden de  bulunduğunuz yere sipariş verebilirsiniz. 


Dardenia Buyaka AVM:

Tel:0216 290 79 50 - 0216 290 79 51

Adres:Buyaka AVM - Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No: 56 Ümraniye


Dardenia Maslak:0212 276 57 01 - 0212 276 57 35

Dardenia Erenköy:444 20 37



Geri Dön