28 / 03 / 2024

Dardenia şubeleri

Dardenia şubeleri

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

Dardenia'nın 42 Shops AVM şubesi açılıyor!

Fine fast-food kategorisinde yenilikçi anlayışıyla deniz ürünlerinin en lezzetli halini sunan Dardenia, Omega 3 içeren menüsü ile 42 Shops Maslak’ta unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Niyazi Önen: Dardenia markasıyla Türkiye genelinde 150 şube açılacak!

Türkiye’de zincir restoran bakı­mından balık ekmek segmentinde bir boşluk olduğundan bu alana yönel­diklerini belirten Dardanel Grubu Yö­netim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, bu alanda Dardenia markasıyla hizmet vermeye başladıklarını belirtiyor...

Dardenia 3. şubesini Ümraniye-Buyaka AVM’de açtı!

Geleneksel Türk balık-ekmek lezzetini modern ve yenilikçi yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, istikrarlı büyümesini sürdürüyor; Ümraniye bölgesi sağlıklı ve lezzetli balık-ekmekle buluşuyor

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Dardenia şubeleri Haberi

Dardenia şubeleri


Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Hızlı, taze, uygun fiyatlı deniz mahsulleri sunan balık-ekmek zinciri Dardenia, Maslak sakinlerinden aldığı yoğun talep ve ilgiyi değerlendirerek 42 Maslak'ta açtığı yeni şubesiyle birlikte Avrupa Yakası'nda 5, Anadolu Yakası'nda 4 olmak üzere İstanbul genelinde 9 şubeye ulaştı. 42 Maslak şubesi Dardenia'nın en büyük şubesi olarak dikkat çekiyor. Şirket, 42 Maslak şubesine özel sushi çeşitlerine yer verecek. Hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi planlayan Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak...