28 / 03 / 2024

Bimeks 127. şubesini Tokat Novada AVM'de açtı!

Bimeks 127. şubesini Tokat Novada AVM'de açtı!

Bimeks, 2013 yılında yaptığı yeni mağaza açılışlarına bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, bu hedefi doğrultusunda Tokat'taki mağazasını da Novada AVM'de açtı...




Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 127. şubesini Tokat'a açtı.


Tokat’ta açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çeken Bimeks, 2013 yılında yaptığı yeni mağaza açılışlarına bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki birkaç yılda Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, bu hedefi doğrultusunda Tokat'taki mağazasını da Novada AVM'de açtı. Tokat mağazası ile Bimeks, Türkiye genelinde mağaza açtığı il sayısını 53'e yükseltti. Şirket; satın aldığı Electro World ve Darty ile özellikle beyaz eşya, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri segmentinde de iddialı bir konuma geldi. Türkiye coğrafyasına yayılma stratejisinde franchise sistemine de büyük önem veren Bimeks, geliştirdiği özgün model BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) ile iş ortağına avantajlı çözümler sunuyor.


Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, şirket olarak hedeflerinin; en yeni teknolojiyi, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile aynı zamanda ve cazip fiyatlarla vatandaşa sunmak olduğunu söyledi. Açılış kurdelesini yerel yetkililerle birlikte kesen Yüksel, Bimeks'in artık tüketici elektroniğinde de en yeni ürünler ve avantajlı kampanyalarla vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade ederek, “Tokat mağazasından iki gün sonra, 2 Mayıs’ta açılışı yapılacak olan Marmaris mağazasıyla Bimeks'in ülke genelindeki toplam satış alanı 120 bin metrekareyi geçmiş olacak. Tokat’ta halkın büyük bir ilgisini gördük. Mağazamıza gösterdikleri ilgiden dolayı Tokat halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Bimeks Bölge Yöneticisi Şerif Kaya da Tokat halkının yoğun ilgisi ile mağazanın açılışını yaptıklarını belirterek, “Bir yandan Electro World ve Darty mağazalarının devralması biryandan yeni mağaza açılışları ile yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Ülkemiz, Tokat ve şirketimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.


Açılışa Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel, Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, Bimeks Bölge Yöneticisi Şerif Kaya, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kara, GOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Altuğ Bıçakçı, GOÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Önen ile vatandaşlar katıldı.



Son Dakika


Geri Dön