19 / 04 / 2024

Dareyn Bakırköy görselleri!

Dareyn Bakırköy görselleri!

Firma: Güvenilir İnşaat

Proje: Dareyn Bakırköy

Dareyn Bakırköy görselleri haberimizde yer alıyor. Dareyn Bakırköy projesinde yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex ve 4+1 dublex şeklinde tasarlandı



Bakırköy'de Avrupa Yakası içinde yükselen  Dareyn Bakırköy  görselleri öncesinde projeden bahsedelim. 


Dareyn Bakırköy Evleri, Güvenilir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn projesinde tek blok bulunuyor. 


Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex ve 4+1 dublexlerden meydana geliyor. 


214 konuttan meydana gelen Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri pazarlamasını Doğa Yatırım yapacak. 


Dairelerin alanlarının 53 metrekare ile 390 metrekare arasında değiştiği projede 5 katlı iç avlu bulunuyor. 


8 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip olan Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri kapsamında 3 bin metrekarelik ticari alan bulunuyor. 


1 katın sosyal alanlara ayrıldığı Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri kapsamında ayrıca her daire için depo alanı da oluşturulmuş. 


Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri satış fiyatları metrekare birim olarak 9 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasında darklılık gösteriyor. 


Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri kapsamında hamam, buhar odası, yüzme havuzu, fitness merkezi, depo alanları, dinlenme alanları, sauna ve oyun alanları bulunuyor. 


Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 ve yüzde 25 peşinata 13 ve 20 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri için ayrıca yüzde 50 peşinata 30 ay sıfır faizin yanı sıra yüzde 2 indirim uygulanıyor. Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında 4 ara ödeme ve banka kredili vadelendirme yapılıyor. 



Dareyn Bakırköy görselleri!


Dareyn Bakırköy görselleri!



Dareyn Bakırköy görselleri!



Dareyn Bakırköy görselleri!


Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri adres : Zuhuratbaba Mah. Zuhuratbaba Cad. No: 23-27 Bakırköy-İstanbul


Güvenilir İnşaat Bakırköy Dareyn Evleri iletişim

Tel : 0212 561 11 21

Web: http://dareynbakirkoy.com/


projeye sor



Geri Dön