26 / 04 / 2024

Darty, Bodrum Midtown AVM'de mağaza açıyor!

 Darty, Bodrum Midtown AVM'de mağaza açıyor!

Darty, 28. mağazasını Bodrum Midtown AVM'de 28 Haziran saat 10:00'da açıyor






Darty, Türkiye’deki 28. mağazasını 28 Haziran saat 10:00’da Bodrum Midtown AVM’de açıyor. Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, bu yılki 4. mağazasını faaliyete geçiriyor. Bodrum ile birlikte İstanbul dışındaki 14. mağazasını faaliyete geçirmeye hazırlanan Darty, böylece mağazalarının bulunduğu şehir sayısını da ona yükseltmiş oluyor. 


Bodrum mağazasının açılışına özel olarak cazip kampanyalar düzenleyecek olan  Darty , hizmet konusundaki başarısıyla da ön plana çıkıyor.  Darty ’den alınan ürün arızalanırsa yetkili serviste kaldığı süre boyunca ürünün ana fonksiyonlarını yerine getirecek bir yedek ürün geçici olarak müşterinin kullanımına sunuluyor. Ancak bu hizmet dahilinde hijyenik ürünler, kişisel bakım ürünleri ve sarf malzemelerine geçici olarak ürün verilemiyor.


Ürünlerin arıza takibini yapan  Darty , mağazaya getirilen ürünleri ilgili yetkili servislere sevk ediyor. Arıza giderildikten sonra ürünü mağazaya geri getiren  Darty , tüketiciye haber veriyor. Eğer taşınamayan ürün varsa eve yetkili servis yolluyor. Marka fark etmeksizin mağaza stoğundan satış yapıldığında randevulu teslimat ve montaj hizmeti sunan  Darty , alınan ürünün teslimat ve montajını istenilen tarih ve saatte gerçekleştirebiliyor. 


Birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri müşterileriyle buluşturan  Darty , Midtown AVM Cumhuriyet Cad. Kemer Mevkii No:6, Mağaza No: 01-54 Ortakent Bodrum Muğla adresindeki yeni mağazasında tüketicilere hizmet verecek. 





Geri Dön