19 / 04 / 2024

darty bodrum mağaza açılışı

darty bodrum mağaza açılışı

Darty, 28. mağazasını Bodrum Midtown AVM'de 28 Haziran saat 10:00'da açıyor

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Darty Manisa'da mağaza açtı!

Elektronik ve beyaz eşya perakende markası olan DARTY, Manisa mağazasını 25 Ekim Cuma günü yani bugün saat 10.00’ da büyük indirim ve sürprizlerle açtı...

Zorlu Center'da toplu mağaza açılışı yapıldı!

Açılışı sürekli ertelenen Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da resmi açılışı beklemek istemeyen birçok mağaza kapılarını müşterilere açtı. Beymen'in ardından Kiğılı'dan Paşababahçe'ye, Louis Vuitton'dan Darty'ye birçok marka yer aldı..

Mudo Bodrum'da iki yeni mağaza açtı!

Mudo hazır giyim ve koleksiyon mağazası Avenue Bodrum ve Yalıkavak Palmarina'da iki yeni mağaza açtı...

darty bodrum mağaza açılışı Haberi

darty bodrum mağaza açılışı




Darty, Türkiye’deki 28. mağazasını 28 Haziran saat 10:00’da Bodrum Midtown AVM’de açıyor. Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, bu yılki 4. mağazasını faaliyete geçiriyor. Bodrum ile birlikte İstanbul dışındaki 14. mağazasını faaliyete geçirmeye hazırlanan Darty, böylece mağazalarının bulunduğu şehir sayısını da ona yükseltmiş oluyor. 


Bodrum mağazasının açılışına özel olarak cazip kampanyalar düzenleyecek olan  Darty , hizmet konusundaki başarısıyla da ön plana çıkıyor.  Darty ’den alınan ürün arızalanırsa yetkili serviste kaldığı süre boyunca ürünün ana fonksiyonlarını yerine getirecek bir yedek ürün geçici olarak müşterinin kullanımına sunuluyor. Ancak bu hizmet dahilinde hijyenik ürünler, kişisel bakım ürünleri ve sarf malzemelerine geçici olarak ürün verilemiyor.


Ürünlerin arıza takibini yapan  Darty , mağazaya getirilen ürünleri ilgili yetkili servislere sevk ediyor. Arıza giderildikten sonra ürünü mağazaya geri getiren  Darty , tüketiciye haber...