19 / 04 / 2024

darty bodrum mağazası

darty bodrum mağazası

Darty, 28. mağazasını Bodrum Midtown AVM'de 28 Haziran saat 10:00'da açıyor

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Bimeks, Muğla'daki beşinci mağazasını Bodrum'da açtı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu..

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

2000 yılında Bağdat Caddesi’nde açtığı ilk stüdyo mağazası ile dekorasyon kavramına farklı bir bakış açısı sunan Porland, 3 Mayıs’tan itibaren Bodrum’da yepyeni yüzüyle dekorasyonda fark yaratanlarla buluşuyor...

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Türkbükü Migros Jet mağazası açıldı!

Alptekin Polat ve Çağatay Karlıbel Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle perakende sektörünün öncüsü Migros Grubu, Türkbükü Migros Jet mağazası açılışı ile mağaza sayısını 739'a yükseltti.

Bimeks Sakarya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bimeks'in , Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Darty mağazasının dönüşümü ile birlikte Bimeks, Sakarya'da iki ayrı mağaza ile faaliyetlerini sürdürürken, Türkiye genelinde de 116 mağazaya ulaştı.

Bimeks 116'ncı mağazasını Sakarya Serdivan AVM'de açtı!

Bimeks'in Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde son durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Bimeks Darty'nin 28 mağazasını aldı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Darty' nin 28 mağazasını resmen aldı...

darty bodrum mağazası Haberi

darty bodrum mağazası




Darty, Türkiye’deki 28. mağazasını 28 Haziran saat 10:00’da Bodrum Midtown AVM’de açıyor. Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, bu yılki 4. mağazasını faaliyete geçiriyor. Bodrum ile birlikte İstanbul dışındaki 14. mağazasını faaliyete geçirmeye hazırlanan Darty, böylece mağazalarının bulunduğu şehir sayısını da ona yükseltmiş oluyor. 


Bodrum mağazasının açılışına özel olarak cazip kampanyalar düzenleyecek olan  Darty , hizmet konusundaki başarısıyla da ön plana çıkıyor.  Darty ’den alınan ürün arızalanırsa yetkili serviste kaldığı süre boyunca ürünün ana fonksiyonlarını yerine getirecek bir yedek ürün geçici olarak müşterinin kullanımına sunuluyor. Ancak bu hizmet dahilinde hijyenik ürünler, kişisel bakım ürünleri ve sarf malzemelerine geçici olarak ürün verilemiyor.


Ürünlerin arıza takibini yapan  Darty , mağazaya getirilen ürünleri ilgili yetkili servislere sevk ediyor. Arıza giderildikten sonra ürünü mağazaya geri getiren  Darty , tüketiciye haber...