20 / 04 / 2024

Decathlon Adana mağazası 23 Ekim 'de açılıyor!

Decathlon Adana mağazası 23 Ekim 'de açılıyor!

6. Decathlon mağazası, 23 Ekim 2013’te Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde kapılarını açıyor. Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Decathlon’un Türkiye’deki ekibi 550 kişiye ulaşacak.



18 ülkede 800’ü aşkın mağazası bulunan, cirosu 6.5 milyar Euro olan ve tüm dünyada  55.000 çalışanı bulunan Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet gösteriyor. Ankara, İstanbul,  İzmir  ve Samsun’da 5 megaspor mağazası bulunan Decathlon, altıncı mağazasını Adana’da Optimum  Alışveriş Merkezi’nde açıyor. 50 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları artık Adanalı sporseverlerle de buluşacak!  Ankara  Kent Park Alışveriş Merkezi’nde 3.000 metrekarelik, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde 5000 metrekarelik, Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde 6000 metrekarelik,  İzmir  Optimum Alışveriş Merkezi’nde 3.500 metrekarelik ve Samsun Piazza Alışveriş Merkezi’nde  3900 metrekarelik mağazaları bulunan ve bu mağazalarında beklediklerinin çok üstünde bir ilgiyle karşılaşan Decathlon, Türkiye yatırımlarını hızlandırarak arttırma kararı almıştı. Bu çerçevede bir süredir hazırlıkları devam eden, 2500  metrekarelik alana sahip 6. Decathlon mağazası, 23 Ekim 2013’te  Adana  Optimum Alışveriş Merkezi’nde  kapılarını açıyor. Akdeniz bölgesi böylece ilk Decathlon mağazasına kavuşuyor! Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Decathlon’un Türkiye’deki ekibi 550 kişiye ulaşacak.


Decathlon Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui: “Türkiye, 2012 yılında tüm dünyadaki Decathlon ülkeleri arasında en yüksek büyüme oranına ulaşan ülke oldu. Türkiye’de mağaza sayımızı arttırmayı planlıyoruz”


Decathlon Türkiye ülke müdürü Boumedienne Boualaoui  konuyla ilgili: “İnsanlar artık daha fazla spor yapıyor; sağlıklarına, bedenlerine giderek daha çok dikkat ediyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun mağazalarımızda beklediğimizin çok üzerinde ilgi gördük; bu çerçevede sporu daha da yaygınlaştırmak ve herkes için ulaşılabilir kılmak adına Türkiye’ye daha fazla yatırım yapmaya karar verdik. Kısa bir süre önce İstanbul’da ikinci mağazamızı ve ardından Samsun’daki ilk Decathlon mağazamızı açtık. Kısa bir süre arayla şimdi Akdeniz’deki ilk mağazamızı açmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Adana, her mevsim spora uygun iklimi , spor alternatiflerinin çokluğu ,tesis olanaklarının genişliği ve gelişmekte olan ekonomik ve kültürel yapısı nedeniyle tercih ettiğimiz bir il oldu. Mağazaya, Adana’nın yanı sıra Mersin, Osmaniye,Hatay,Kayseri ve Gaziantep’ten de ilgi bekliyoruz.” Boualaoui, Türkiye’deki yatırım planları sorusuna ise şöyle cevap verdi: “ Amacımız Türkiye’de yılda 4-5 mağaza açmak. Tüm büyükşehirlerde olmak istiyoruz. Şu an onaylanmış en yakın projemiz Mersin’de, Mart sonunda açılacak. Daha sonra İstanbul’da üçüncü mağazamızı yıl sonunda açacağız. Yıl sonunda da Trabzon’da mağaza açmayı planlıyoruz” dedi.




Geri Dön