25 / 04 / 2024

De’Longhi radyatör ile ısı istenilen yere taşınıyor!

De’Longhi radyatör ile ısı istenilen yere taşınıyor!

De’Longhi Vento elektrikli yağlı radyatör, vento özelliği ile içeriden geçen havayı büyük bir güçle yukarı iletiyor ve bu sayede hem daha sıcak hem de daha hızlı bir hava akımı sağlıyor...



Soğuk havaların yüzünü göstermesiyle, kış iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Bu soğuk kış günlerinde, evinizde iş yerinizde ve istediğiniz her mekanda sıcaklığı yanınızda taşımak istiyorsanız, İtalyan De’Longhi tarafından üretilen Vento elektrikli yağlı taşınabilir radyatör tam size göre. Vento sayesinde, oturma odanızda televizyon seyrederken de, iş yerinizde çalışırken de sıcaklık her daim sizinle…


Ünlü İtalyan markası De’Longhi tarafından yüksek teknoloji ile üretilen Vento elektrikli yağlı radyatör, soğuk kış günlerinde ısıyı istenilen yere taşımaya olanak sağlıyor. Sahip olduğu geniş ısıtma yüzeyi ile yüksek ısı yayabilen De’Longhi Vento elektrikli yağlı radyatör, vento özelliği ile içeriden geçen havayı büyük bir güçle yukarı iletiyor ve bu sayede hem daha sıcak hem de daha hızlı bir hava akımı sağlıyor.


900- 2000 watt enerji ile çalışan  De’Longhi V551225 Vento elektrikli yağlı radyatör, üç farklı ısıtma ayarı ile istenilen sıcaklıkta kullanım sağlıyor.  Güvenlik termostatı, donma önleyici fonksiyonu, gösterge ışığı ve kolay taşımak için tasarlanmış tutma kısmı ile pratik bir kullanım sağlıyor. 60 m3’e varan büyüklükteki odalarda rahatlıkla kullanabilen De’Longhi Vento elektrikli yağlı radyatör, sıcaklığı evinizin ve iş yerinizin her köşesine taşıyacak.


isitmasistemleri.delonghi.com.tr/



De’Longhi ürünlerine; Koçtaş, Media Markt,Teknosa, Metro, EvkurBauhaus’un tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz. 



De’Longhi V55122 Vento elektrikli yağlı radyatör için tavsiye edilen satış fiyatı 299 KDV dahil TL’dir.


Geri Dön