16 / 04 / 2024

Deluxia Park Residence Kartal teslim tarihi!

Deluxia Park Residence Kartal teslim tarihi!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Deluxia Park

Deluxia Park Residence Kartal teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Deluxia Park Kartal'da peşin ödemelere yüzde 10 indirim uygulanıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası'nın arazisinde inşa edilen  Deluxia Park  projesi,  Teknik Yapı  imzasını taşıyor.


Adalar manzarasına sahip olan Deluxia Park projesi, Deluxia Park Residence ve Deluxia Park Business etaplarından oluşuyor. Deluxia Park Residence Kartal teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor.


35 katlı bir rezidans bloğu ve 6 katlı iki ofis bloğunun olacağı Deluxia Park Kartal projesi, 7 bin 157 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Deluxia Park Kartal'da 364 daire ve 34 ofis olacak. Deluxia Park Residence'ta metrekare satış fiyatı 6 bin 380 TL'den başlangıç gösteriliyor.


Deluxia Park Kartal'da lansmana özel yüzde 5 indirimin yanı sıra tamamı peşin yapılan ödemelere yüzde 10 indirim sağlanıyor. Deluxia Park'ta otopark, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Adres: Cevizli Mah. Tugay Yolu Cad. No:22

Maltepe / İstanbul


Tel: 444 1008

Web: http://www.deluxiapark.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön