24 / 04 / 2024

Demir İnşaat, Dubai Fuarı'na katılacak!

Demir İnşaat, Dubai Fuarı'na katılacak!

Projeleri ile Türkiye'yi de temsil edecek olan Demir İnşaat, bölgenin en büyük emlak buluşmalarından biri olarak kabul edilen fuarda yabancı yatırımcılarla bir araya gelecek.



Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleriyle, 30 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'na (IPS - Dubai International Property Show) katılacak. Demir İnşaat tarafından yapılan açıklamaya göre, projeleri ile Türkiye'yi de temsil edecek olan Demir İnşaat, bölgenin en büyük emlak buluşmalarından biri olarak kabul edilen fuarda yabancı yatırımcılarla bir araya gelecek. 



Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye'nin ihracat konusunda radikal hedefleri olduğunu belirterek, "Demir İnşaat olarak yurtdışında tanıtım ve pazarlama faaliyetleri içeresinde olmayı önemsiyoruz. Yabancıya yapılan her satış, ülkenin ihracatına yapılan bir katkıdır" ifadelerini kullandı. 



Bu katkının ise hava yolu şirketlerinden mahalle esnafına kadar çok geniş bir yelpazede herkese fayda sağlayan bir ticari ilişkinin ilk adımı olduğunu kaydederek, şunları ifade etti: "Çünkü ev sattığımız kişiler vakitlerinin önemli bir kısmını Türkiye'de yaşayarak geçiriyorlar. Son dönemde yurtiçi piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve özellikle bu yılın ocak ayında ihracat rakamlarında yaşanan düşüş ülkeye döviz girmesi konusunda gayrimenkuIiin önemini artırmıştır. 



Sektör olarak sahip olduğumuz bu potansiyeli maksimuma çıkarmak için hükümetimizin yurtdışı tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde diğer sektörlere tanıdığı ayrıcalıkları, bize de tanımasını bekliyoruz. Bu bizim elimizi güçlendirecektir ve ülkeye döviz girişini artıracaktır. Başka bir sektör daha gösteremezsiniz ki hem sattığı ürün yurtiçinde kalsın hem de ülkeye kucak dolusu döviz kazandırsın." Demir, fuarlarda yabancı yatırımcılarla kurulacak sıcak bağlantılarla Türkiye'nin yabancıya satış rakamlarının 10 milyar dolarlar seviyesinin üzerine taşınabileceğini aktardı. Orta Doğu, Avrupa, Asya-Pasifik bölgesinden inşaat şirketlerini, bireysel yatırımcıları ve sektöre yön veren kuruluşları bir araya getiren Dubai İPS'in bu yıl 20 bin ziyaretçi çekmesi bekleniyor.



Hürses


Geri Dön