28 / 03 / 2024

Demir La Vida'da yüzde 1 KDV!

 Demir La Vida'da yüzde 1 KDV!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık tecrübesini yeni projelerine yansıtan Demir İnşaat, kaliteyle lüksü harmanladığı projeleri ile öne çıkıyor. Son olarak Demir La Vida projesinde farkını ortaya koyan Demir İnşaat, tüketici mutluluğunu esas alıyor...




İnşaat sektörünün 30 yıllık tecrübeli markası Demir İnşaat, insanlara modern yaşam alanları kazandırdığı projeleri ile sektöründe öne çıkıyor. Markalı konutta en son teknolojileri sunan Demir İnşaat, akıllı ev sistemleri ile zengin sosyal alanların yer aldığı projelerle tüketicilerin beğenisini topluyor. Demir La Vida projesi ile de tüketicilere bir konutta aranabilecek her türlü lüksü, konforu sunuyor... 


HER PROJEDE BİR ADIM İLERİ 

İnşaatta kullandığı son teknolojilerle tüketicilerin beğenisini kazanan şirket, her projesinde bir adım daha ileri giderek tüketicisine verdiği değeri ortaya koyuyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, insanlara daha kaliteli ve daha konforlu yaşam alanları sunma hedefi ile yeni projeler geliştirdiklerini söyledi. Tüketicilere sağlam ve kaliteli yaşam alanları ve konutlar üretme hedefi ile yeni projeler geliştirdiklerine işaret eden Demir şöyle devam etti: 


LANSMANA BÜYÜK İLGİ 

Hamit Demir, "Şu ana kadar ürettiğimiz projelerimizde tüketicilerin her türlü konforunu göz önünde bulundurduk. Demir La Vida projelerimiz de de tüketicilerin talepleri doğrultusunda geniş sosyal alanlar ve akıllı ev teknolojilerini kullanarak tüketicilerimize yüksek standartlı evler sunuyoruz" dedi. Demir İnşaat olarak geliştirdikleri her projenin tüketicilerden yoğun talep aldığına dikkat çeken Hamit Demir, Büyükçekmece'de hayata geçirdikleri akıllı ev teknolojileri ile öne çıkan Demir La Vida projesinin yüzde 50'sinin lansmana çıktığı ilk bir ayda satılmasının bu ilginin bir göstergesi olduğunu söylüyor. Demir projeye ilişkin şu bilgileri verdi: "Projemiz, konumları ve sundukları sosyal olanakları ile yerli yatırımcıların olduğu kadar yabancı yatırımcıların da ilgisini çekti. Öyle ki; Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi'ne karşı, temiz havası ve açık manzarası ile çok özel bir lokasyonda konumlanan Demir La Vida'nın yüzde 50'si lansmana çıktığı ilk bir ayda satıldı." 


YÜZDE 75 PRİM GARANTİSİ

Konumu ve sunduğu olanakları ile dikkat çeken Demir La Vida'nın 66 daireden oluşan bir bloğunun uluslararası bir yatırım firmasını tarafından satın alındığını belirten Demir, projeden daire alacaklara sundukları avantajı da şu sözlerle aktardı: "Projeden daire alacaklar yüzde 1 KDV avantajından yararlanırken, lansman süresince daire sahibi olanların, proje bitince yüzde 50-75'ler oranında kar elde etmeleri öngörüyoruz. Yapımına Nisan 2014 tarihinde başladığımız proje 2016 yılında tamamlanacak." 


TÜKETİCİ TALEPLERİ TAKİP EDİLİYOR 

Demir İnşaat olarak ürettikleri her yeni projeyi bir öncekinden bir adım daha ileri götürme hedefi ile yola çıktıklarının altını çizen Demir, Demir İnşaat'ın başarısının sırrını şöyle özetledi: "Tüketicilerin taleplerini her dönem takip ediyoruz ve onların taleplerine, beklentilerine uygun projeler geliştiriyoruz. Dünyadaki trendleri takip etmenin yanı sıra sektörümüzde fark yaratan, projemizin bulunduğu bölgede olmayanı hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Örneğin Demir La Vida projemiz bulunduğu bölgede akıllı ev sistemleri ile fark yarattı. Olmazsa olmaz kriterimizden biri ise, sağlamlık. Bir deprem ülkesi olan Türkiye'de yaşıyoruz ve her an yeni bir deprem olabilir. Bu gerçekten yola çıkarak demir gibi sağlam evler üretmek üzere gerekli olan tüm yatırımları yapıyoruz." 


5 BLOKTA 379 KONUT 

5 blokta 379 konut, 39 ticari ünite ve 5 yıldızlı bir otelden oluşan Demir La Vida, 42 bin m2'yi aşan arsa üzerinde, 110 bin m2 inşaat alanına sahip. Projede, 62 bin 410 m2 satılabilir konut alanı, 19 bin 500 m2 satılabilir ticari alan bulunuyor. 550 adedi kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida Projesinde büyüklükleri 61 ile 500 m2 arasında değişen 1+1 daire tipinden 4,5 +1'e kadar farklı ihtiyaçlara hitap eden konut mevcut. Projemiz, eşsiz peyzaj mimarisi, havuzların üzerindeki dekoratif köprüler, localar, şelaleler ve yürüyüş parkurları site sakinlerinin kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayacak. 


'AKILLI EV' SİSTEMLERİ KULLANILDI 

Demir La Vida Projesi'nde kullanılan Akıllı Ev Sistemi'nde daire sahiplerinin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak her türlü teknolojik olanak kullanıldı. Bu sisteme sahip telefon ve tablet bilgisayarlardan, evde bulunan lamba, ocak, fırın, perde, kapı, ısıtma ve soğutma sistemlerinin kontrolünü tek bir tuşla sağlanabiliyor. Demir La Vida'da yaşayanlar evlerinden otoparktaki araçlarını, parkta veya havuzda oynayan çocuklarını takip edebilecek. Projede konut birimlerinin yanı sıra son teknoloji ile donatılmış spor, sağlık ve alışveriş merkezleri ile her tür ihtiyaca cevap verecek eğlence ve ticaret birimleri de bulunuyor. 


BEYLİKDÜZÜ'NÜN YILDIZI DEMİR ROMANCE

Demir İnşaat'ın teslimi yaklaşan Demir Romance projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesi, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villadan oluşuyor. 170.000 m2 brüt inşaat alanında kurulan ve 22.000 m2'si özel peyzaja ayrılan projede, süs havuzları, köprüler ve fıskiyelerle şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir yaşam sunuyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayacak 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. Beylikdüzü'nün en değerli lokasyonunda konumlanan proje E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük AVM 'ye yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 15 dakika mesafede.



Sabah


Geri Dön