29 / 03 / 2024

Demir Romance'da yüzde 1 KDV! Yüzde 5 peşinat!

Demir Romance'da yüzde 1 KDV! Yüzde 5 peşinat!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Gayrimenkul sektöründe geride bıraktığı 30 yılda birbirinden prestijli projelere imza atan Demir İnşaat, inşaat maliyetlerine gelen tüm artışlara inat, 2014 yılında zamsız fiyatlarla yoluna devam ediyor.



Demir İnşaat satıştaki projelerinde fiyatları sabitlerken,  Demir Romance  projesinde yüzde 5 peşinat kampanyasına devam ediyor. Satışta olan tüm projelerde yüzde 1 KDV ayrıcalığı sunuluyor.

Yaşam standartlarını, sunduğu sosyal donatı alanlarıyla yükselten Demir Romance, Beylikdüzü ’nün tam merkezinde tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Akıllı ev teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran projede toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alıyor. Yüzde 55’i satılan, aşk temalı Demir Romance’ta fiyatlar 226 bin TL’den başlıyor. 

Demir İnşaat, peşinat sıkıntısı çeken ailelere de büyük bir fırsat sunuyor. Şirket, peşinatın yüzde 5’ini sözleşme sırasında, yüzde 10’unu 1 yıl sonra, kalan yüzde 10’luk dilimini ise Kasım 2015’te ödeme avantajı sunuyor. Konut bedelinin yüzde 75’lik kısmına banka kredisi kolaylığı sunan Demir İnşaat’ın, yüzde 5 peşinat kampanyası, gelen yoğun istek üzerine Mart ayında da devam ediyor.    

Demir Romance’ta her daire akıllı, her daire ‘güvenli’

Demir İnşaat, Demir Romance’de sunduğu akıllı ev konseptiyle evlerde yaşanabilecek birçok olumsuz senaryoyu ortadan kaldırıyor.

Bu teknoloji sayesinde, Demir Romance konutlarında, normal koşullarda elle ya da mekanik olarak yapılmakta olan pek çok eylem, kurulacak elektronik sistemle gerçekleştirilecek. Lamba, fırın, ocak ve hatta perdeler dahi bu sistemle kontrol edilecek; tüm ısı sistemleri tek bir tuşla sistem sayesinde yönetilecek. 

Akıllı ev ile ütü fişte takılı kaldı mı? Ocak açık mı unutuldu? Endişesi artık yok

Evlerdeki görüntü sistemleri ile otoparktaki aracınızı, parkta ya da havuzda oynayan çocuğunuzu takip edebileceksiniz. Yine bu sistem sayesinde, evden çıkarken açık kalan ışıklar, prizde kalan ütü, ocakta unutulan yemek veya çaydanlık gibi tehlikeli durumlar ortadan kalkacak. 

Demir İnşaat, dairelerde meydana gelebilecek olayları algılayarak daire sahiplerine haber vermenin ötesinde, gereken önleyici tedbirleri de alarak istenmeyen durumlara zamanında müdahale imkânı da sunacak. Sistem, evin içindeki bazı elektronik eşyaların cep telefonu ya da tablet pc vasıtasıyla uzaktan erişimine de olanak sağlayacak. 


Demir İnşaat Cevahir AVM’de

Demir İnşaat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de unutmuyor. Şirket 8-11 Mart tarihleri arasında Cehavir AVM’de konumlandıracağı standıyla hem merkezdeki müşterilerine hem de yabancı yatırımcılara daha yakından hizmet verecek. Standa uğrayan kadın ziyaretçiler ise Dünya Kadınlar Günü kapsamında çiçeklerle uğurlanacak.

 Demir Romance’ta yok ‘yok’

Akıllı ev teknolojisinin yanı sıra, Demir Romance Beylikdüzü’nde sunulmayan birçok sosyal donatıyı tek bir çatı altında topluyor. Projede, açık yüzme havuzları,  tiyatro, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları, 24 saat sağlık hizmeti, kreş, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme gibi donanımlar yer alıyor. Daire sahiplerinin vazgeçemeyeceği Romance Clup’ta ise açık-kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, sinevizyon SPA merkezi, diyetisyen hizmeti, fitness merkezi yer alacak.

Demir Romance’ta KDV yüzde 1, tapu hemen teslim

Öte yandan Demir Romance önemli bir avantajı da elinde tutuyor. Bölgede yeni ruhsatlı projelerde KDV yüzde 18 iken Demir Romance yatırımcıları, projenin ruhsatı 2013 yılından önce alındığı için, yükselen KDV oranlarından etkilenmiyor. Demir Romance’ta uygulanan yüzde 1’lik KDV oranı daire almak isteyenlere önemli bir avantaj sağlarken, yanı sıra projeden daire alanlar tapularına aynı gün sahip oluyor. 

Ön talep formu dolduran herkese ekstra indirimler


Demir İnşaat’ın projelerinden konut sahibi olanlara sürprizleri devam ediyor.  Demir İnşaat’ın son projesi  Demir La Vida için, demirinsaat.com.tr ve demirlavida.com web sayfalarından  ön talep formunu doldurarak ulaşan müşterileri ekstra indirimler bekliyor.


Ayışığı Vadi’de aynı gün tapu… evini seç, hemen taşın

Demir İnşaat’ın yine Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği Ayışığı Vadi Evleri’nde hemen taşınmaya müsait son daireler sahiplerini bekliyor. Her kesime hitap eden sosyal alanlarıyla dikkat çeken proje, 1+1’den 4+1’e kadar farklı tipte ve büyüklükte toplam 489 konuttan oluşuyor. Yaşamın başladığı ve tapuların hemen verilebildiği projede, zengin ve iyi planlanmış spor ve sosyal yaşam alanları, eğlence üniteleri, alışveriş ve ticaret birimleri yer alıyor.

Ayışığı Vadi Evleri’nin sosyal donatıları içinde ise; açık ve kapalı spor alanlarının yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi ve sinevizyon salonu bulunuyor. Ayrıca siteye özel shuttle hizmeti ile de konut sahiplerine metrobüse, alışveriş merkezlerine, markete rahatlıkla ulaşabilme imkânı tanınıyor. 

15 bin metrekare arsa alanında  Demir İnşaat  güvencesiyle inşa edilen Ayışığı Vadi Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandı. Proje 11 katlı 6 bloktan oluşuyor. Projede 1+1'lerin büyüklükleri 66 metrekare, 2+1’lerin 98 ile 118 metrekare, 3+1'lerin 130 ile 166 metrekare ve 4+1'lerin büyüklükleri ise 223 ile 274 metrekare arasında değişiyor.



projeye sor



Geri Dön