19 / 04 / 2024

Demlikler boş kalacak! Çaya rekor zam geldi... Bu zamdan sonra çayın tadı da kaçacak

Demlikler boş kalacak! Çaya rekor zam geldi... Bu zamdan sonra çayın tadı da kaçacak

Bir zam da çaydan geldi. Ünlün çay firması ÇAYKUR zamlı fiyat listesini paylaştı. İşte detaylar…



Çayın yaş halinin alım fiyatının % 76 artış ile bir kilosu 6,70 lira ve kilogramda 30 kuruş destek priminin açıklanmasının ardından zam kararı verildi.

TÜİK'in enflasyon sepetinde çayın ağırlığı yüzde 0,5464 olarak gözüküyor. Buna göre yüzde 43.7'lik zammın manşet enflasyona etkisi 1.25 puan olacak hesaplanıyor. Zammın ay ortasında gelmesinden dolayı bu etki Mayıs ve Haziran enflasyon rakamlarında görülecek.

Demlikler boş kalacak! Çaya rekor zam geldi... Bu zamdan sonra çayın tadı da kaçacak

EDİTÖR NOTU: Bu haber 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 01.40’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,53 euro 16,54 altının gramı ise 907 TL değerinde.

Bayrama sayılı günler kala kurban fiyatları kara kara düşündürdü! İşte 2022 büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları

Piyasa kahini İslam Memiş dolar ve altın fiyatları için kritik günü açıkladı! Yatırım yaparken bir kez daha düşünün

Pazarda bunlara mutlaka dikkat edin! Para iadesi alabilirsiniz

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön