20 / 04 / 2024

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL'ye varan yeni promosyon müjdesi! 

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL'ye varan yeni promosyon müjdesi! 

Emekli promosyonu vermeye devam eden Denizbank, Aralık ayı için de rakamları açıkladı. İşte detaylar...



Bir dönem bankalar arasında yaşanan emekli promosyon savaşları gündemi oldukça meşgul etmişti. Emeklilere ödenecek promosyon ödemeleri 10 bin TL'ye kadar yükselmişti. Fakat geçtiğimiz ayla birlikte bu konu gündemden uzaklaşırken promosyon rakamları da giderek düşmeye başladı. Denizbank, Aralık ayı boyunca maaşlarını Denizbank'a taşıyan emeklilere ödeyeceği promosyon rakamlarını açıkladı. İşte detaylar...

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren Aralık ayı promosyon ödemeleriyle ilgil yeni bilgiler gelmeye başladı.  Son olarak Deniz bank önemli bir açıklama yayımladı. Denizbank emeklilere 5 bin Türk Lirası'na varan promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.. Yapılan duyurunun ardından emekliler bu promosyondan nasıl faydalanabilecekleriyle ilgili araştırmalar yapıyor. İşte, Denizbank promosyon ödemeleri hakkında merak edilen detaylar...

Emekliler maaşlarını bir bankadan diğer bir bankaya taşımadan evvel bankaların ödeyecekleri promosyon rakamlarıyla ilgili araştırmalar yapıyor. Bu arada özel bankalar ödeyecekleri promosyon bedellerini internet sayfalarında açıklıyor ve emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına taşımasını sağlamaya çalışıyorlar. Denizbank'ın da promosyon sayfası Aralık ayında yenilendi. Bu doğrultuda banka emeklilere en yüksek 5 bin Türk Lirası promosyon verileceğini duyurdu.

MAAŞIN TAŞINMASI GEREKLİ!

Öncelikle Denizbank'tan promosyon almak isteyen emeklilerin maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emekliler 5 bin TL’ye varan nakit promosyon alma hakkına sahip olabilecekler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön