28 / 03 / 2024

Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 625 bin TL'den başlıyor!

Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 625 bin TL'den başlıyor!

Keleşoğlu Holding, yıllar önce ilk örneklerini Ataköy Konakları'nda tasarladığı az katlı apartman daire konseptini Mercan Konakları'nda yeniden yorumluyor. Dairelerin satış fiyatları 625 bin TL’den başlıyor.



Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan ve İstanbul Avrupa Yakasının yükselen değeri Yakuplu’da inşası devam eden İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul’un ilk etabı Mercan Konakları’nda satışlar devam ediyor.


Keleşoğlu Holding’in yıllar önce ilk örneklerini Ataköy Konakların'da tasarladığı az katlı apartman dairesi konsepti, Mercan Konakları'nda yeniden yorumlanıyor. Az katlı 10 daireden oluşan bloklarda, her katta 2 daire bulunuyor. Daireler 3 cephe avantajı ile sakinlerine aydınlık ve ferah bir hayatın kapılarını aralıyor.

Mercan Konakları, 2+1 ve 3+1 dairelerinde "Teras Bahçe" ve "Balkon Bahçe“ alternatifleri ile sakinlerine müstakil bahçe ayrıcalığını sunuyor. 


Mercan Konakları, yere kadar uzanan pencereleri ve Fransız balkonları sayesinde doğa ve ev arasındaki sınırları ortadan kaldırarak, kişi başına planlanan 15 m yeşil alanın, yapıların arasında planlanan su öğelerinin ve deniz manzarasının doyasıya yaşanmasına imkan veriyor. 


Denizİstanbul Mercan Konakları’nın inşası iki etap haline tamamlanacak.  122 bin 500 metrekarelik arsa üzerine yayılan Mercan Konakları’nda 127 adet 1+1, 241 adet 2+1, 583 adet 3+1, 58 adet 4+1 daire olmak üzere toplam 1.009 konut yer alıyor.  


İnşası ile birlikte satışına da başlanan Mercan Konakları’nın ilk etabında yer alan 2+1 daireler 127 ve 144 metrekare, 4+1 daireler ise 213 metrekare büyüklüğüne sahip. Mercan Konakları’nın çoğunluğunu oluşturan 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 160, 180 ve 194 metrekare olarak tasarlandı. Bu daireler 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


1 milyon 200 bin m2’lik bir alana yayılan Denizİstanbul, konut alanları, sosyal ve sportif tesisleri, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel, AVM, deniz kenarı restaurant, cafe ve ticari üniteleri, hizmete açık West İstanbul Marina’ sı, 1.5 kilometrelik sahili ve kumsalı ile doğa ve denizle bütünleşen “yeşil ve mavi” bir kent hayatını vadediyor.

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor

2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Mercan Konakları’ndan ev almak isteyenler için kişiye özel ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ile de 5 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri sunuluyor.


Web: http://www.kelesogluholding.com/


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilder yer aldı;


KELEŞOĞLU Holding'in Yakuplu'da inşa ettiği sahil kasabası Denizİstanbul'un ilk etabı Mercan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Holdingin yıllar önce ilk örneklerini Ataköy Konakları'nda tasarladığı az katlı apartman dairesi konsepti, Mercan Konakları'nda yeniden yorumlanıyor. Az katlı 10 daireden oluşan bloklarda, her katta 2 daire bulunuyor. Mercan Konakları, 2+1 ve 3+1 dairelerinde 'Teras Bahçe' ve 'Balkon Bahçe' alternatifleri sunuyor, iki etapta toplam 1.009 konutun yer aldığı projede daireler 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Evler, 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek. 


Vatan


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı;

Ataköy'deki az katlı ev konseptini Yakuplu'da deniz kenarına taşıdı

Keleşoğlu Holding tarafından İstanbul Yakuplu'da inşaatı devam eden Denizİstanbul'un ilk etabı Mercan Konakları'nda satışlar sürüyor. Firma, yıllar önce ilk örneklerini Ataköy Konakları'nda tasarladığı az katlı apartman dairesi konseptini Mercan Konakları'nda yeniden tasarlıyor. Projedeki az katlı 10 daireden oluşan blokların her katında iki daire bulunuyor. 3 cepheye sahip dairelerden oluşan Mercan Konakları, 2+1 ve 3+1 dairelerinde teras bahçe ve balkon bahçe alternatifleriyle dikkat çekiyor.

Mercan Konakları'nın inşası iki etap haline tamamlanacak. 122 bin 500 metrekarelik arsa üzerine yayılan Mercan Konakları'nda 127 tane 1+1,241 tane 2+1,583 tane 3+1 ve 58 tane de 4+1 daire olmak üzere toplam 1.009 konut yer alıyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik bir alana yayılan Denizİstanbul karma yapısıyla dikkat çekiyor. Projede konut alanları, sosyal ve sportif tesisler, kültürel ve rekreasyon alanlar, okul, hastane, otel, AVM, deniz kenarı restaurant, kafe ve ticari üniteler, hizmete açık West İstanbul Marina ve 1.5 kilometrelik sahil yer alıyor. 


Dünya



Geri Dön