25 / 04 / 2024

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.



Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Gerzele Mahallesi’nde 1100 kitaplı kütüphane, günlük gazete ve dergiler, internet hizmetinin yanı sıra çeşitli ikramlar ve el becerileri kursları ile vatandaşlara hizmet verdiği Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan haber göre, açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ve Ali Aydın ile daire başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın örnek gösterdiği "Millet Kıraathaneleri"ne uygun yapısıyla dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nde ayrıca birbirinden değerli antik eserler de bulunuyor.


Geri Dön