27 / 04 / 2024

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaatı yüzde 20 tamamlandı!

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaatı yüzde 20 tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ikinci kapalı yüzme havuzunun İncilipınar Mahallesi'ne yapılacağını söyledi.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı mahalle iftarında konuştu. Kapalı yüzme havuzu inşaatının yüzde 20 seviyelerinde olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Proje Kayıhan'dan sonra ikinci kapalı yüzme havuzu olacak. Salon sporlarının yapılabildiği, hanım kardeşlerimizin kurs alabildiği alanlar olacak. Çocuklarımızla, hanım kardeşlerimizle, 24 saat açık bir tesis yapıyoruz" diye konuştu.



Sabah



Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ramazan ayı boyunca her gün kentin farklı mahallelerinde vatandaşları bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, iftar sofrasını bu kez İncilipınar Mahallesi’nde kurdu. Başkan Zolan, 121 Dev Proje kapsamında inşa edilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nun 2016 sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında kentin farklı mahallelerinde düzenlediği geleneksel iftar sofraları İncilipınar Mahallesi’nde devam etti. Eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı mahalle iftarında sevgi gösterileriyle karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Zolan, “İncilipınar alt yapımızın baştan aşağı değiştiği 10 mahallemizden birisi. Artık bu mahallemizde de sona geldik. İnşallah eylül ayında tamamlayacağız. Bundan sonra da üst yapıyı sıfırdan yapacağız” dedi.


Kapalı yüzme havuzu yıl sonunda hizmete girecek


İncilpınar Mahallesi’nde devam eden kapalı yüzme havuzu inşaatının yüzde 20 seviyelerinde olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “İnşallah 2016’nın sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Açıkladığımız 121 Dev Proje içerisinde olan projemiz, Kayıhan’dan sonra ikinci kapalı yüzme havuzu olacak” diye konuştu. Başkan Zolan Denizli’nin bir spor tesisine daha kavuşacağını belirterek, “Orası sadece kapalı yüzme havuzu değil, salon sporlarının yapılabildiği, hanım kardeşlerimizin kurs alabildiği alanlar olacak. Çocuklarımızla, hanım kardeşlerimizle, gençlerimizle cıvıl cıvıl, 24 saat açık olacak bir tesis yapıyoruz” ifadelerini kullandı.


Yeni Asır


Geri Dön