24 / 04 / 2024

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 



Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Alpaslan Mahallesi'nde yaşayan Gökhan Genççiftçi'ye ait evde, buzdolabından yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde büyük hasar meydana geldi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; genç çiftçi ailesine yardım elini uzattı.

Belediye ekipleri ailenin yaşadığı evde, tadilat yaptırırken, yanan eşyaların ise yenisi alındı. Merkezefendi Belediye Başkanı CHP'li Şeniz Doğan, aileyi evinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Yangında can kaybı ya da yaralanan olmamasının kendilerini sevindirdiğini söyleyen Başkan Doğan, "Bu üzücü olayda herhangi bir can kaybının ve sağlık sorununun yaşanmaması her şeyden önemli. Merkezefendi Belediyesi olarak mağdur vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız" diye konuştu. 

Evi yanan iki çocuk babası Gökhan Genççiftçi ise, Başkan Doğan'ın yangın günü evlerine gelip üzüntülerini paylaştığını, yapılan tadilat ile evlerinin eski güzelliğine kavuştuğunu ifade etti.


Geri Dön