26 / 04 / 2024

Denizli'de temel inşaatında doğalgaz sızıntısı!

Denizli'de temel inşaatında doğalgaz sızıntısı!

Denizli'de inşaatın temeli için kazılan çukurda bitişikteki sokak zemininde toprak kaymasına yol açtı. Kayan toprak, abone bağlantısı için zeminden geçen doğalgaz borusunun hasar görerek kırılmasına yol açarken, borudan çevreye gaz yayıldı.





Denizli'de inşaat alanında yaşanan toprak kaymasında zarar gören doğalgaz borusundan çevreye gaz yayıldı. Gazdan etkilenen bir kadın hastaneye kaldırıldı. Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesinde Muzaffer Çoban'a ait inşaatın temeli için kazılan çukurda bitişikteki sokak zemininde toprak kaymasına yol açtı. Kayan toprak, abone bağlantısı için zeminden geçen doğalgaz borusunun hasar görerek kırılmasına yol açarken, borudan çevreye gaz yayıldı.


Kalıp hazırlayan işçiler bina temeli için açılan çukurdan uzaklaşırken, durumu polis ve doğalgaz ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen emniyet ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, yakındaki binalarda oturanların evlerinden tahliyesini yaptı, doğalgaz ekipleri de gaz akışını kesti. Çevre binada oturan ve astım rahatsızlığı bulunan bir kadının, gazdan etkilenmesi nedeniyle 112 Acil Servis ambulansıyla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hasar gören doğalgaz hattının onarımı için çalışma başlatıldı.



Yeni Asır


Geri Dön