25 / 04 / 2024

Denizlililer Murat Alişan'dan yatırım istiyor!

Denizlililer Murat Alişan'dan yatırım istiyor!

Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki Murat Alişan'nın Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Denizli'den aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etmesinin memleketinde yarattığı heyecanın yankıları sürüyor.




Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki Murat Alişan'nın Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Denizli'den aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etmesinin memleketinde yarattığı heyecanın yankıları sürüyor. "2692160" numaralı çeyrek bilete piyangonun vurmasının ardından Murat Alişan, iki gün önce Çal ilçesinin Akkent mahallesinde görüldü, ardından ailesiyle birlikte yine kayıplara karıştı. Denizli kent merkezinde bir yakınının yanında olduğu öğrenilen Murat Alişan'ın komşuları ve Akkent mahalle halkı, milyonerden para beklentisinde olmadıklarını, Akkent'e yatırım istediklerini söyledi.


Kimseyle görüşmüyor

Alişan, parayı çektikten sonra cep telefonuyla selfie çektirmiş, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına koymuştu. Murat Alişan ayrıca facebook sayfasında lüks bir otomobil ve para fotoğrafını paylaşması dikkat çekti. Kendisini arayanlarla kesinlikle yüzyüze görüşmeyen Alişan'ın ailesiyle birlikte oturduğu evin kapısına kilit vuruldu. Evin önünde Alişan'ın kullandığı minibüs aynı yerinde duruyor.

Komşuları ise "Zengin Murat" adını taktıkları Murat Alişan'dan yatırım yapmasını istiyor. Ali Tavşanlı, "Murat ile iki gün önce konuştuk. Akkent'e yatırım yapacağını söyledi. Şimdiki evlerinin bahçesine küçük ve büyükbaş hayvan kesimhanesi yaptıracak. Başka yatırımlar da yapabilir" dedi. Yine komşularından 76 yaşındaki Fatma Tavşanlı, "Kendisini uzaktan gördüm, bu sabah saatlerinde ailesiyle birlikte bir otomobile binip gittiler. Komşuları olarak para beklentimiz yok. Akkent mahallesine yatırım yapsın yeterli. Gençler iş sahibi olsun" diye konuşurken, Bayram Sertoğlu ise Akkent'te göç nedeniyle genç nüfus kalmadığını, milyonerin yatırım yapması durumunda az sayıda gencin de iş sahibi olacağını söyledi. Ali İhsan Nalbant da Murat Alişan'ı tanıdığını, kendisiyle bir defa görüştüğünü ve "Yatırım yapacağım" dediğini, bir başka düşüncesinin de Avrupa'ya gitmek olduğunu ifade ettiğini söyledi. 




Yeni Asır


Geri Dön