26 / 04 / 2024

Denizli'ye 11 bin 295 konut geliyor!

Denizli'ye 11 bin 295 konut geliyor!

Denizli'yi kalkındırmak için de var güçle çalıştıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''TOKİ vasıtasıyla Denizli'de 11 bin 295 konut projesi başlattık" dedi.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayisinde katettiği mesafeye dikkati çekerek, "ABD'nin kapısında çok dilendik, SİHA istedik. Dediler ki 'Kongre müsaade etmiyor.' Eh işte bu tür komşular bizi elhamdülillah bu teknolojinin de sahibi yaptılar." dedi.

Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu:

- Denizli'ye yapılan yatırımlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'yi kalkındırmak için de var güçle çalıştıklarını ifade ederek, kente 15 yılda 17,5 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını, eğitimde 3 bin 777 adet yeni derslik inşa ettiklerini, 5 bin 90 yatak kapasiteli yüksek öğrenim yurtları açtıklarını, birkaç yıl içinde 2 bin 300 kişilik yeni yurtları da hizmete sokacaklarını dile getirdi.

AK Parti döneminde sağlıkta büyük bir dönüşümün gerçekleştirildiğini, geçmişte sağlıklı gidenin hasta döndüğü, vatandaşın doktor bulsa ilaç bulamadığı, ilaç bulsa parasını verip alamadığı bir sağlık sisteminin bulunduğunu anlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Eski Türkiye'nin o kötü günlerine son verdik. Eski Türkiye'nin o kötü günlerinde SSK'nın başında kim vardı ? Rahmetli Savaş Ay hani bir programında yanına almıştı ya Bay Kemal'i. Orada hastanelerimizin o fecaatini anlatıyordu. Aman yarabbi. Suçu da nereye atıyordu. O zamanın başbakanına. Yahu sen ne iş yapıyorsun, ne işe yararsın, sen üzerine düşen görevi yaptın mı ? Her taraf rezillik, sağlam girer hasta çıkar. Hastanelerin durumu öyleydi. Şimdi biz Denizli'ye 11'i hastane olmak üzere toplam 28 sağlık tesisi kazandırdık. Yeni bir adım atıyoruz, bin yataklı şehir hastanesini kuruyoruz. İnşallah en kısa sürede ihalesini yapıp inşaatına başlayacağız.  TOKİ  vasıtasıyla Denizli'de 11 bin 295 konut projesi başlattık."


Geri Dön