20 / 05 / 2024

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede oldu?  21 Haziran 2023 depremler!

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede oldu?  21 Haziran 2023 depremler!

Son depremler listesi, özellikle Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yoğun bir şekilde takip edilen konulardan biri haline geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler listesini düzenli olarak paylaşıyor. Peki, az önce deprem mi oldu? İşte ayrıntılar... 



21 Haziran 2023 tarihli son depremler listesine göre, günün erken saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgiler internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. 

SON DAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? Az önce deprem mi oldu? 18 Haziran 2023 son depremler!AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? DEPREM OLDU? EN SON DEPREM NE ZAMAN OLDU?

Çok sayıda insan, internet üzerinden son depremler hakkında araştırma yapıyor. Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri listelemeye devam eden Kandilli Rasathanesi ve AFAD, insanların yaşadıkları il ve ilçelerde deprem olup olmadığını öğrenmelerine yardımcı oluyor. Kandilli son depremler listesine bakarak bugün nerede ve ne şiddetinde deprem olduğunu kontrol edebilirsiniz. Bugün, yani 21 Haziran tarihinde meydana gelen deprem hakkında bilgi almak istiyorsanız, Kandilli Rasathanesi'nin ve AFAD'ın güncel verilerini kontrol edebilirsiniz.

Peki, az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...


Geri Dön