29 / 03 / 2024

Derince'ye yeni yaşam alanı geliyor!

Derince'ye yeni yaşam alanı geliyor!

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.



Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İçerisinde spor sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, kafeler, oyun alanları, paten ve kaykay parkuru, açık hava gösteri alanının bulunacağı proje, Derince’ye yakışacak.


SPOR VE REKREASYON

Dumlupınar Mahallesi’nde Garnizon Komutanlığı’na ait askeri alanda yapılacak olan spor ve rekreasyon alanının hizmete sunulması noktasında projelendirme çalışmalarında sona gelindi. Garnizon Komutanlığı ve Devlet Demiryolları arasındaki takas işleminin tamamlanmasının ardından söz konusu alan, Derince Belediyesi’ne devredilecek. Devir işlemleri sonrasında spor ve rekreasyon alanının ilçe halkının hizmetine sunulması için Derince Belediyesi tarafından çalışmalar başlatılacak. 


Özgür Kocaeli 




Geri Dön