24 / 04 / 2024

DESA 72. mağazasını Cevahir'de açtı!

DESA 72. mağazasını Cevahir'de açtı!

Deri giyim ve aksesuar modasında 40. yılını kutlayan DESA, yeni mağazasını İstanbul Cevahir AVM’de açtı...



Cevahir AVM’de açılan yeni mağaza (145 metrekare) ile mağaza sayısını 72’ye çıkaran DESA, deri giyimden tekstil ürünlerine, ayakkabıdan çanta ve aksesuara kadar çok geniş bir ürün yelpazesi ile AVM ziyaretçileriyle buluşuyor…

 

Deri deyince akla ilk gelen marka olan sektörünün lideri DESA, uzun yıllar keyifle giyilen, kalitesi ve şıklığıyla fark yaratan parçalarıyla, yoğun talep üzerine artık Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazasıyla kaliteli deri severler ve moda severlerle bir araya geliyor.

Desa; 2012-2013 Sonbahar Kış yeni sezon koleksiyonlarında üç tema ile kendini gösteriyor. İngiliz, Osmanlı ve Bizans kültürlerinden ilham alınarak hazırlanan ve İngilizlerin spor giyim tarzıyla, İstanbul’un kültürü ve tarihini harmanlayan ana koleksiyon, “East Meets West”, “Grey Mists on the Bosphorus” ve “Byzantine Glow” adında üç temadan oluşuyor.

7 gün 24 saat alışveriş keyfi…

Alışveriş yapmak için vakitsizlikten yakınıyorsanız, www.desa.com.tr sanal mağazadan 7 gün 24 saat alışveriş yapma fırsatını kaçırmayın. DESA markasının tüm ürün gruplarını detaylı olarak inceleyebilir ve doya doya alışveriş yapabilirsiniz.


Geri Dön