19 / 04 / 2024

deri giyim

deri giyim

Deri giyim ve aksesuar modasında 40. yılını kutlayan DESA, yeni mağazasını İstanbul Cevahir AVM’de açtı...

Erkan Elyıldırım ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Dagi Giyim’de hangi görevi yürütüyor?

Erkan Elyıldırım kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Erkan Elyıldırım ile ilgili merak edilen her şey...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Vakıfbank'dan giyim, ayakkabı ve aksesuar alımına her 400 TL'de toplam 250 TL hediye! Son gün 31 Mart!

VakıfBank giyim, ayakkabı ve aksesuar sektörlerinde yapılacak alışverişleri ödüllendiriyor. 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olan ve tek seferde 400 TL ve üzeri tutarındaki ilk alışverişlerde, sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişlerde ise 25 TL değerinde World puan hediye edilecek.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

DeFacto, deprem bölgesindeki bütün çocukların bir yıl boyunca giyim ihtiyacını karşılayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve DeFacto arasında gerçekleşen protokole göre, deprem bölgesinde Bakanlığın himayesindeki bütün çocukların giyim ihtiyacı bir yıl boyunca DeFacto tarafından karşılanacak.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Spor giyim tutkunları kaçırmayın! LTB Jeans’ten indirim üstüne indirim!  23 Aralık 2023 Fiyat Listesi

Jean üretiminde Türkiye’nin ünlü markalarından LTB Jeans,  hem jean modellerinde hem de diğer giyim ürünlerinde indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli olacak.  Hangi ürün ne kadar indirime girdi? LTB Jeans ne kadar indirim yaptı? İşte 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Ünlü giyim markası 1500 çalışanını işten çıkaracak!

Son dakika haberine göre, İsveçli perakende giyim markası H&M, bin 500 çalışanının işine son vereceği açıkladı.

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

deri giyim Haberi

deri giyim

Cevahir AVM’de açılan yeni mağaza (145 metrekare) ile mağaza sayısını 72’ye çıkaran DESA, deri giyimden tekstil ürünlerine, ayakkabıdan çanta ve aksesuara kadar çok geniş bir ürün yelpazesi ile AVM ziyaretçileriyle buluşuyor…

Deri deyince akla ilk gelen marka olan sektörünün lideri DESA, uzun yıllar keyifle giyilen, kalitesi ve şıklığıyla fark yaratan parçalarıyla, yoğun talep üzerine artık Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazasıyla kaliteli deri severler ve moda severlerle bir araya geliyor.

Desa; 2012-2013 Sonbahar Kış yeni sezon koleksiyonlarında üç tema ile kendini gösteriyor. İngiliz, Osmanlı ve Bizans kültürlerinden ilham alınarak hazırlanan ve İngilizlerin spor giyim tarzıyla, İstanbul’un kültürü ve tarihini harmanlayan ana koleksiyon, “East Meets West”, “Grey Mists on the Bosphorus” ve “Byzantine Glow” adında üç temadan oluşuyor.

7 gün 24 saat alışveriş keyfi…

Alışveriş...